Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

zYan-Development 04.01.2012 Yeni Hack*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0d3rturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

siteden dll yi indiremiyorum! onu değiştir bence :)

hgwc ile alakası yok bide gelmiş diyorsun adama dikkatli dinle 2. sınıfa giden kardeşimden ince az sesin var neyini dinleyecek eklenti olsun diye uydurmuşsun
bişeyler mesela : msvcr100d.dll - Hgwc ye tıklayın" arkadaşım dll nın ne işe yaradığını bilmiyorsun hata verirse atacaklar onu system32 klasörüne alakasız şeyler yazmışsın konu boş kalmasın diye sakın kötüye alma için dedim.çok daha iyi yapabilirdin :)

senin bilgisayardan anlamadığın belli! çocuğun yaşı küçük diye hiçbirşeyden anlamıyor diyemezsin! "msvcr100d.dll" her bilgisayarda varolmayan bir dll dosyasıdır ve injecktör kullanımı için gereklidir bunun için crossfire ve system32 içerisine atılır! ben 17 yaşındayım ve 10 senedir bilgisayarla uğraştığım için profesyönel bir bilgisayarcı sayılmadamda bilgisayardan çok iyi anlarım!
hgwc ye tıklanması konusundada haklı! ben 1 sene önce gameanarcy nin hilesini kullanırkende buna benzer işlemn yapıyordum! injecktörü ve hgwc açılış ekranının yerini oyun açılana kadar yer değiştirmezsen oyun açılmıyordu!
Sen yenisin galiba :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri