Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba =)=)
Hemen Konuya Geçiyim.Arkadaşlar Şimdi Önemli Olan Pcyi Kastirmak Deilmi?...(Heee) Şimdi mmomt2 den Standart (1gblik Rami olan PcLerde) 6 Tane 7 Tane mmomt2 Acın (Raminize Bağlı Nekadar Açarsanız Açın )
Şimdii En CafCaflı Bölüme Geldik Oyuna Girdik Bi MMomt2 ile Karakteri Seçtik Eer Car Atın üstündeyse ctrl+h ve ss Alma Tusu(print tusu) Deli Gibi Basın...(Sakın Klavyeyi Kırmaın Sorumluluk Kabul Etmem ) Eer Atın Üstünde Deilseniz Deirmen Dönerken Ve Oyuna Girerken ss Alma Tusuna Basıp Çekin Deli gibi... Bu kadar
alıntı:FLaMaN
BEN BU SEKILDE CIKTIM ARKDSTA BI DHA PAYLASMYINCA BNM PAYLASIYM DEDIM INS KURTLRSNZ
(+rep pls dicem wryceksnz, werenler coq saolsn....)
wermeyenlerde denesn cnku bn bu sekılde cktm!
Hemen Konuya Geçiyim.Arkadaşlar Şimdi Önemli Olan Pcyi Kastirmak Deilmi?...(Heee) Şimdi mmomt2 den Standart (1gblik Rami olan PcLerde) 6 Tane 7 Tane mmomt2 Acın (Raminize Bağlı Nekadar Açarsanız Açın )
Şimdii En CafCaflı Bölüme Geldik Oyuna Girdik Bi MMomt2 ile Karakteri Seçtik Eer Car Atın üstündeyse ctrl+h ve ss Alma Tusu(print tusu) Deli Gibi Basın...(Sakın Klavyeyi Kırmaın Sorumluluk Kabul Etmem ) Eer Atın Üstünde Deilseniz Deirmen Dönerken Ve Oyuna Girerken ss Alma Tusuna Basıp Çekin Deli gibi... Bu kadar
alıntı:FLaMaN
BEN BU SEKILDE CIKTIM ARKDSTA BI DHA PAYLASMYINCA BNM PAYLASIYM DEDIM INS KURTLRSNZ
(+rep pls dicem wryceksnz, werenler coq saolsn....)
wermeyenlerde denesn cnku bn bu sekılde cktm!
Olmuyor.
eğer olmuyorsa dha cok mmomt2 ac ve bı kac kez dha dene....bnm carım at ustunde dc yedı ve salısesınde atıyordu.bnm carımı cıkardıysa bu yontem szınkınıde cıkarıcagını umuyorm
olmuyor hepsi saçmalık 12 tane açtım bilgisayarı kaastım olmuyor en iyii gm şlere küfür edip rahatlamak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)