sLm Arkadaşlar Cixcocuk97 Hile Paylasıyor Çalısıyor Diye Hep Onun Face Sayfası Yada Turkmmo'dan İndiriyorsun. Peki İndirdiğiniz Dosyaların Hepsinde Trojen Yada Keylogger Var Neden Anti Virus Programı Yakalamıyor İşte Cevapbı Oluşturduğu Keylogger Yada Trojeni FUD Luyor Fud Ne demek Fud anti viruslerden kacmak demek aynen Cixcocuk97'de Oyle Yapıyor Sonra Keylogger'ı Bildiğimiz Hile İle Birlestiriyor İşte Charınız Calınması Söz Konusu Sizin Charınızı Neden Soymuyor Cunku İtemleriniz Fazla İyi Olmayabilir Benim Dün 65 Lw Anatolia Serverinde Charımı Soydu .Bende Tercih Hileleri
doğruı kardeş ama kaspersky buldu silemei formatladım ana bacnıkoymadım o orospu çocugunda
Hile kullanıyorsan çarının ban yemesini yada çalınmasını göze almışssındır demektir. Eğer güvenmiyorsan hile kullanma yada kendin yap. Burda kimseyi suçlamaya hakkın yok.
- Turkmmoda bir sürü yönetici ve bir sürü üye var sadece sizmi söylüyorsunuz bunları diğerlerinden hiç bir şikayet gelmedi.
- Belki virüs başka bir indirdiğin dosyadan gelmiş olabilir ve şuanda cixcocuk97'yi kötülüyor olabilirsin.
Dedikleriniz haklı arkadaşlar yorumumu siliyorum
eski yorum (Bu konuyu güncel tutalım adminler aynı oaly benim başımada geldi 72 levle çarım çalındı gerekirse mahkemeye kadar yolu var !)
eski yorum (Bu konuyu güncel tutalım adminler aynı oaly benim başımada geldi 72 levle çarım çalındı gerekirse mahkemeye kadar yolu var !)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)