Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NumLockGame namı diğer NLG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ascomaxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 867

ascomaxx

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar klanımız gitgide büyümektedir.Bu büyüme ile birlikte sosyal yaşantımızda da iç içe girmekteyiz.Buna oranla faaliyetlerimiz her alanda artmakta öncelikle forum sitemiz açılmıştır.Tamamen clan üyeleri tarafından kurulmuş bir sitedir.
Diğer faaliyetlerimiz ise Andromeda TS hizmetleriile beraber;
-Metin 2 VDS server
-Knight Online PVP server
-Web tasarımı vb benzeri işler ile uğraşmaya devam etmekteyiz.Klanımız içerisinde yer almak isterseniz.Bazı şartlarımız vardır.
-Forum sitemize üye olmalısınız
-|NLG| Tagı kullanmak zorunludur farkınız olmalı çünkü
-En az binbaşı rütbesine sahip olmalısınız
-Sürekli NG çekmelisiniz
-TS kullanımı zorunludur
-Klanda silsile ilişki arkadaşca gitmektedir.<yönetim ekibinin söylediklerine uymalısınz.
-Klanımızda bayan üyelerimiz bulunmaktadır.O yüzden küfür afedilmeyecek sekilde yasaktır.Uyarı almadan atılırsınız.
-İzinsiz klan maçı atılmaz.
-1 aylık deneme süresi bulunmaktadır.Biz sizden sizde bizden memnun kalırsanız tagınızı alıp devam edebilirz.

Şartlarımız size ağır gelebilir ama sadece saygın kişilerde NLG rütbesi olmaktadır.Oyunda iddaamız yok biz kurumsallaşma adına yol almaktayız.

HEPİNİZE İYİ OYUNLAR

Binbaşı rütbesinde değilim rütbem düşük ama karakterimde Nfinity Point eksik olmaz şuan aug a3 , kriss , p90mcs var %50 exp boost ve Maske alacağız haftaya sürekli olarak karakteri kasıyoruz arkadaşım ve ben.

Ekstradan forum tasarımı rütbeler clan videosu vs.. bunlarda halledebilirim sony vegas 9.0 ve Photoshop ' a elim oldukça yatkın yaptığım çalışmaları açtığım konulardan görebilirsiniz eğer buradan konuşamazsak teamspeak dende görüşebiliriz.

Binbaşı rütbesinde değilim rütbem düşük ama karakterimde Nfinity Point eksik olmaz şuan aug a3 , kriss , p90mcs var %50 exp boost ve Maske alacağız haftaya sürekli olarak karakteri kasıyoruz arkadaşım ve ben.

Ekstradan forum tasarımı rütbeler clan videosu vs.. bunlarda halledebilirim sony vegas 9.0 ve Photoshop ' a elim oldukça yatkın yaptığım çalışmaları açtığım konulardan görebilirsiniz eğer buradan konuşamazsak teamspeak dende görüşebiliriz.

Katılıyorum, çarın gerçek sahibi benim. :p

Rütbenizide yazarsanız sevinirim.En kısa zamanda size haberr verelim.Arkadaşlarımızla konuyu hemen değerlendirebilelim.Klanımızda kararlar her zaman ortak alınır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri