noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bug'ta kalan Çari olanlar İÇerİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan undercan60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 417

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar size şimdi çarınızı nasıl bug'tan kurtarabileceğinizi açıklıyacağım.Öncelikle Metin2 yi açıyoruz (hangi serverdaysa ÇİN için geçerlidir)
giriyoruz.Id Şifre Sonra karakter bölümünde hilemizi açıyoruz.1. köyde büyük ihtimalle kalmıştır çarınız sonra hilemizden teleport bölümünde hangi bayraktaysanız 1. köy haritasını açıyoruz.Ve işlememizi gerçeleştirme zamanı şimdi şehirin yine nerde kaldıysa yakın bi yerleri seçiyoruz ve teleport tuşunu basıyoruz sürekli olarak (karakterde olan çarınıza girip).evet çar arkada dola dursun siz teleport tuşuna sürekli basın haritadan başka yerlerde seçebilirsiniz.Mutlaka olur diye birşey garanti etmiyorum.1 . köyde biraz uzakdurun çıkardıysanız sizin için daha iyi olur.Eğer Hak Etiysem +Rep Veririseniz Sevinirim.Emeğe Saygı Lütfen

Son düzenleme:
Hile Çalışmıyo Üstte yazıyoya o yüzden hile açılmıyo

Arkadaşım ona bi diyeceğim yok uygun hileyi bulursan bunu dene olursa olur benim elimden bişe gelmez daha ben bi bilgimi anlattım sadece.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri