Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

serverimde demirci + basmor epic basor cozene gm lik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gretna989
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 639

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

serverimde demirci + basmıor epic basıor cozene gm lik beyler demirciyi sıyah celiki ustune bırakıorum +1 ama basmıor epic e koyuorum +1 basıor +2 oluor o sorunu nasıl cozcem lutfen yardım edin

Guzel Kardesım Navıcat Mysql Datasında Refıne Proto Vardır . Orda + Basma Seklını Ayarlarsın 1'den 500e Kdar Demırcı Gerısı Epıc Suradır .

+1 Sıyah Celık Refıned Vnum Refıned Set Yazar . Refıned Vnumda Zaten 11292 Yazar Refıned Sete 500 Yazarsan +9a Kadar Demırcıde Basabılırsın . Sonrasında Reboot Atmayı Unutma

Refıne Proto Sımdı Ben Sana verırım fakat Senın Bu Sorunun Item Proton Ile alakalı .

Sen Navıcat Gır +1 Celıgı bul +9a Kadar Refıne Setlerıne 100 500 Yaz reboot at olacaktır .

Baktın Item Istıyor . Refıne Protoya gır celıklere 100 Yazdıysan orda 100 satırını bul orda yazar ıtem kodları onlar sılıp 0 yapıp tekrar reboot atarsan ıtem ıstemez.

Ama Sunuda Unutma Serverın Yenı Ise Refıne Protona Gırıp En Saga Gel Prob Yazar ..

Bu + Basma Oranıdır 100 Yaparsan Itemler Yakmaz hepsını 100 Yapmaya bak yanma ıstemıyorsan :)

kardesim btutum itemleri bulana kdr 1 saat olur hephini yapana kdr ugrasmak ıstemıorum sw yeni sen senin sw in refineyi at yada + basarken para item yanma olmayan bi tane bul bana ugrasmak ıstemıorum yani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri