Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Biliyorsunuz Uzun Zamandır UzmanÜye Olmak İçin Çalışıyor Ama Olamadım.Forumda Online Sürem Ve Konularım Yeterli Sanıyorum.Ama Her Uzman Alışında Beklerken Yinede Olamıyorum,Forumda Çok Yararlı Konular Ve Forum Üyelerine Yardımı Oluyorum.
Bir Anket Açıyorum Uzman Üye Olmayı Hak Ediyorsam
Evet
Hak Etmiyorsam
Hayır Deyin.
Şuan Grevdeyim Uzman Üye Olana Kadar Bu Konudan Başka Hiçbir Konu Açılmayacaktır Ve Cevap Verilmeyecektir.
Kanlarım Benle İletişim İçin ;
Berkay.aqaR@hotmail.com Adresini Ekleyin.
Bir Anket Açıyorum Uzman Üye Olmayı Hak Ediyorsam
Evet
Hak Etmiyorsam
Hayır Deyin.
Şuan Grevdeyim Uzman Üye Olana Kadar Bu Konudan Başka Hiçbir Konu Açılmayacaktır Ve Cevap Verilmeyecektir.
Kanlarım Benle İletişim İçin ;
Berkay.aqaR@hotmail.com Adresini Ekleyin.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Buna Sizin Karar Verebilceğinizi Sanmıyorum. Bu Tavırlarınla Sadece Sen Kaybedersin.
Kilit.
Şuan yaptığınız bu hareketler sizin geriye düşmenize sebep olur.
Diğer alınan kişiler demek ki sizden daha iyiler ki onlar alındı.
Yeterli olduğunu inandığınız, haketmediğinizi düşündüğünüz zaman kaybetmeğe başlarsınız.
Forumda çok yenisinizdir veya henüz yeteri kadar ilerleyememişsinizdir gibi sebeplerden olamayabilirsiniz Uzman Üye ama bu son değildir ki.
Eğer bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız admin'e veya peacemackers'e veya diğer adminlerden biriyle irtibata geçip konuşabilirsiniz. Ama burda konu açmanız çok yanlış birşey.
Bunun için konuyu kilitliyorum.
kanka sen turkmmo'Da kuyfuru cok kullanıyon az kendini geiştir inş olurusn.
Yeterli görülsen alınırsın.Bu tarz anketleri Tüm Paylaşımların bölümüne açtığın konulara ekle. 
Konu bölüm ile ilgisiz.
Bildirildi.

Konu bölüm ile ilgisiz.
Bildirildi.
Buna Sizin Karar Verebilceğinizi Sanmıyorum. Bu Tavırlarınla Sadece Sen Kaybedersin.
Kilit.
Kilit.
kanka sen turkmmo'Da kuyfuru cok kullanıyon az kendini geiştir inş olurusn.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...