Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ama onlarda haklı bi yandan Benım basımdada BriaNNN Gibi Sağlam sahibim Olsa benimde sırtım yere gelmez
Örnek : Poooo Sahibi : Murooooo
Örnek : Poooo Sahibi : Murooooo
herkes kendine bakicak önce sonra konusucak
sizlere gelince 2 yorumcu benim neye dikkat edicegime de ben karar veririm sizler gibilerin lafina bakicak deiliz aynen öyle varsa kanıtınız koyarsiniz ortaya yada gerçek delilleriniz varsa da koyun ortaya gereksiz laf kalabaligi yapmayin konuyu yeterince kirlettiniz zaten attiginiz yorumlarla konuda gerçi konu olsa açiliyor konu cekiliyorlar kenara sonrada farkli farkli bir cok beyan geliyor konuyla alakasi olmayan saçma sapan seyler yaziliyor işte konu üzerindeki konuyu anlayip yorum yapma anlayisinizda belirli oluyor böylelikle her konuda polemik tartisma içerikli yazilar çirkeflik küfüre kadar düşürüyor bazilari kendisini herkes kendine baksin sonra konusun!
sizlere gelince 2 yorumcu benim neye dikkat edicegime de ben karar veririm sizler gibilerin lafina bakicak deiliz aynen öyle varsa kanıtınız koyarsiniz ortaya yada gerçek delilleriniz varsa da koyun ortaya gereksiz laf kalabaligi yapmayin konuyu yeterince kirlettiniz zaten attiginiz yorumlarla konuda gerçi konu olsa açiliyor konu cekiliyorlar kenara sonrada farkli farkli bir cok beyan geliyor konuyla alakasi olmayan saçma sapan seyler yaziliyor işte konu üzerindeki konuyu anlayip yorum yapma anlayisinizda belirli oluyor böylelikle her konuda polemik tartisma içerikli yazilar çirkeflik küfüre kadar düşürüyor bazilari kendisini herkes kendine baksin sonra konusun!ulan murat sen adam olamıcan ha
sızın loncayı zmnnda nasıl yndıgımızı solesnee bambaskyla oyunu bıraknlar olmsydı senı hırsız segvln poo yla yern dıbıne yıne gomerdık be genc
sızın loncayı zmnnda nasıl yndıgımızı solesnee bambaskyla oyunu bıraknlar olmsydı senı hırsız segvln poo yla yern dıbıne yıne gomerdık be genc- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)