Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Pooo Murat 11 ci sevgilin 12 cisi kim olacak acaba

Uzun zamandır konuları takip ediyordum,bunuda görünce yorumsuz kalmak istemedim çok merak ettim yakamoz ''Murat'' size ne yaptı neyin mücadelesini veriyorsunuz ?
Sevgilisine laf etmeler,küfürler,argo kelimeler bunlar sizin zeka yaşınızı ve haysiyetinizi belirtir gördüğüm kadarıyla sizin yaptığınızı 10 yaşındaki çocuk yapmaz.Bizde yakamozla zamanında atışırdık fakat bu kadar çoluk çocuk muhabbetine gerek yoktu.Anladığım kadarıyla kuyruk acısı cekiyorsunuz bırakın bu tavırları haraketleri bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın ona göre davranın.
Sevgilisine laf etmeler,küfürler,argo kelimeler bunlar sizin zeka yaşınızı ve haysiyetinizi belirtir gördüğüm kadarıyla sizin yaptığınızı 10 yaşındaki çocuk yapmaz.Bizde yakamozla zamanında atışırdık fakat bu kadar çoluk çocuk muhabbetine gerek yoktu.Anladığım kadarıyla kuyruk acısı cekiyorsunuz bırakın bu tavırları haraketleri bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın ona göre davranın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)