MMoMt2 |Jüpiter Serveri
Merhaba,
Kısa Bir Özetleyeyim;
* Önce 9-12 Arası Açılacak Dendi,
* Ardından 12-2 Arası Açılacak Dendi,
* Söylentiler Oldu 5-7 Dendi,
* Ardından: 20:00 - 22:00 dendi
* 00:00 da dendi.
* ocak 1 ri dendi sabah 8 de simdide 12:00 dendi
* Şimdi Hiç bişey yok.
Yani "Sabrımızı Mı Ölçmeye Çalışıyorsunuz, Yoksa Gerçekten Bakım Mı Var." Anlamış Değilim. Yada Server Çöktü ugrasıorlar merkür serveri çöktü serverdeki üyelikleri geri getirmeye çalışıorlar
jupiteri açın yeter
Cumartesi - Pazarım - Zehir oldu
1 saat içinde açılmassa
Hakkımı Helal etmiom.
Merhaba,
Kısa Bir Özetleyeyim;
* Şimdi Hiç bişey yok.
Yani "Sabrımızı Mı Ölçmeye Çalışıyorsunuz, Yoksa Gerçekten Bakım Mı Var." Anlamış Değilim. Yada Server Çöktü ugrasıorlar merkür serveri çöktü serverdeki üyelikleri geri getirmeye çalışıorlar
jupiteri açın yeter
1 saat içinde açılmassa
Hakkımı Helal etmiom.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
En fazla 12-13 yaşındasın. Bazı şeylerin de farkında değilsin belki de. Senin muhattap oldugun insanlar 18-35 yaş arasında abinle ablanla hatta annenle babanla aynı yaşta insanlar ve bu işi meslek olarak yapıyolarlar. Ve emrah abi(Adminimiz) o kadar sabırlı bir şekilde çalışıyor ki. O bu işten para kazanıyor sence kendi istediği için mi kapatıyor serverler'ı. Kullanıcıları zor durumda bırakınca eğleniyor mu zannediyorsun? Sen sayfayı f5'leyip yoruluyorum diyorken yüzlerce kişiyle internette telefonda konusup çıkan sorunları halletmeye çalışıyorlar. Nerdeyse iki yıldır bu platformun içindeyim. Merkür ilk açıldığında da bazı hatalar vardı sürekli bug da kalıyorduk. Emrah abi her seyin rayına oturması için elinden geleni yapıyor. Her sey sizler, bizler için ama farkında değilsiniz. Eğer oynamak istemiyorsan da keyfin bilir. Senden daha saygılı, müteşekkir insanlar zaten bu forumun içinde yeterince var.Uzun zamandır böyle bir mesaj yazmayı bekliyordum. Ağır oldu belki de ama biri bunları söylemeliydi kişisel algılamasın kimse genel konuşuyorum.
Sende Hak Vermek Gerek Hak Vermek Gerek Allah'ın Aşkına ? Milletin Yalakası Olmuşsun. Biraz Mantık Yürüt. MMOMT2, M2-TR'yi Takip Ediyor. M2-TR Pixy'i açmadan MMOMt2 Jüpiter'i açmaz, Açamaz. Şuan Herşey Türkay'ın Eline Bağlı. Türkay Server Bakımını yapıyor ve Türkay Ne Kadar Hızlı Yaparsa Server O Kadar Hızlı Açılır. Fazla Konuşma Onlarada Hak VermeK Gerekli Diye. Yorumlarının Her Konunun Altında Aynı. Mantık Yürüterek Değişik Yorumlar Yap. Buna Benzer Konulardan 1 Tane de Sen açmışsın. Ya Sen de Konu açmayıp Sözünün Arkasında Duracaksın ya da Bilgi almak için çabalayacaksın. Onun Bunun yalakası olarak "yok onlara da hak verelim, bunlarada hak verelim" demekle bu işler yürümüyor kardeşim aklını başına al
ÖYle olmuyor işte bazı işler. 2 gündür uyku düzenimiz değişti. Yeni güncellediğimiz dosyalarda bazı sorunlar çıktı farkettikçe düzeltiyoruz. Şuanda merkürün dbsini yeni servera taşıma işlemi devam ediyor. Beklediğimiz bir tek o kaldı. Şuanda da kalan ekstraları yapıyorum. Türkayda farklı bir işlem yapıyor şuan. Tahmin etmediğimiz bazı sorunlar çıktı oyüzden böyle oldu. FAkat bu gece bitirmeden uyumayı düşünmüyoruz çok çok büyük birşey olmadığı sürece
16 yaşındayım.
Belki akıl yaşını sormuştur.
Kardeşim onlar ne zamandan beri ugraşıyor onlara biraz hak vermek gerek.Herkez ne zaman açılıcak diye merakla bekliyorlar.Ama beklemekten başka yapıcağımız birşey yok.Arkadaşlarımız ne zamandan beri çalışıyor.:ka19:
Son düzenleme:
MMoMt2 |Jüpiter Serveri
Merhaba,
Kısa Bir Özetleyeyim;
* Şimdi Hiç bişey yok.
jupiteri açın yeter
1 saat içinde açılmassa
Hakkımı Helal etmiom.
Haklısın Kardeşim tıpa tıp sana katılıyorum..

En fazla 12-13 yaşındasın. Bazı şeylerin de farkında değilsin belki de. Senin muhattap oldugun insanlar 18-35 yaş arasında abinle ablanla hatta annenle babanla aynı yaşta insanlar ve bu işi meslek olarak yapıyolarlar. Ve emrah abi(Adminimiz) o kadar sabırlı bir şekilde çalışıyor ki. O bu işten para kazanıyor sence kendi istediği için mi kapatıyor serverler'ı. Kullanıcıları zor durumda bırakınca eğleniyor mu zannediyorsun? Sen sayfayı f5'leyip yoruluyorum diyorken yüzlerce kişiyle internette telefonda konusup çıkan sorunları halletmeye çalışıyorlar. Nerdeyse iki yıldır bu platformun içindeyim. Merkür ilk açıldığında da bazı hatalar vardı sürekli bug da kalıyorduk. Emrah abi her seyin rayına oturması için elinden geleni yapıyor. Her sey sizler, bizler için ama farkında değilsiniz. Eğer oynamak istemiyorsan da keyfin bilir. Senden daha saygılı, müteşekkir insanlar zaten bu forumun içinde yeterince var.Uzun zamandır böyle bir mesaj yazmayı bekliyordum. Ağır oldu belki de ama biri bunları söylemeliydi kişisel algılamasın kimse genel konuşuyorum.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)