JustTo 1 Ocak 2012 #1 Selama arkdaşlar ben Just To Burn. Adminlerimize "ö.m" attım inş bakarlar. Şifremi unuttuğum için e-postama yeni şifre iletisi göndermeye çalıştım gönderdik deiler ama e-postmada ileti filan yok :S gönderdim :S bugun girmem lazımdı giremedim yöneticilerim bi ilgilenirseniz sevinirim.
Selama arkdaşlar ben Just To Burn. Adminlerimize "ö.m" attım inş bakarlar. Şifremi unuttuğum için e-postama yeni şifre iletisi göndermeye çalıştım gönderdik deiler ama e-postmada ileti filan yok :S gönderdim :S bugun girmem lazımdı giremedim yöneticilerim bi ilgilenirseniz sevinirim.
ufkunprenses 1 Ocak 2012 #2 Admin'le özel mesajdan devam edin isterseniz. Gönderdik deildiyse mutlaka gönderilmiştir. Upvote 0 Downvote musdy123 2 Ocak 2012 #3 Sorun hallolduğuna göre yoruma kapatıldı. Upvote 0 Downvote Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
musdy123 2 Ocak 2012 #3 Sorun hallolduğuna göre yoruma kapatıldı. Upvote 0 Downvote Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...