BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ByHetaN // Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByHetaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 401

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Linkler Yenilendi Güncellendi !

Yeni Anlatım Detaylı Nyda Arkadasımıza Beni Uyardıgı İcin Tesekkürler !

700mb Server Files 622 Mb Düsürülmüstür !

QualutyMt2 Server Files Orjinal : Deposit Files Bu Link Bana Arkadasımın Verdigi Link Kendi Serverinin Orjinal Server Filesidir Simdi Bende Kendi Filesimi Sizlere Tanıtım Anlatacagım . . .

Öncelikle Biliyorsunuz müyap çeşitli yaptırımlarla birçok siteye erişimi engelledi megauplaod.com vb siteleri tabi bunlara çeşitli yollarla tekrar girilebiliniyor bir kaç ufak dns değişikliğiyle müyap tarafından kapatılan sitelere girebilirsiniz peki bu nasıl olucak kullandığımız dns adreslerini değiştirerek
(dns nedir?)

ilk olarak ağ bağlantılarıma giriyoruz kendi kullandığımız bağlantıya sağ tıklayıp açılan menüden özelliklere tıklıyoruz

Bu ekranda en ğstteki ağ iletişimi sekmesini seçip alttaki alandanda internet iletişim kuralları tcp/ip yi seçiyoruz ve özelliklere tıklıyoruz

son aşama burada dns adresini değiştireceğiz normalde dns sunucu adresini otomatik al olarak seçili olan kısmı aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan olarak değiştiriyoruz yeğlenen dns sunucusu ksımına aşağıdaki verdiğim dns'lerden birini yazıyoruz ve tamam deyip pc'yi açıp kapatıyoruz hepsi bu

Dns listesi:
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6

Simdi Anlatımımıza Gecelim Bu Konuyu Paylasmamım Sebebi Hem Siteye Rahatca Girebilmeniz Ve Benim Verdigim Linkte Bu Siteden Upload Ettim Bilmeyen Arkadaslar İcin Siteye Rahatca Girip Packımızıda İndirebilceksiniz.

Bu server filesteki özellikler:

- Lw Başlangıc 90 Lw Verir.. (Sizde Ayarlayabilirsiniz..)

- Yeni Harita Eklidir...

- Cok Amaclı Npc Vardır...(P Npc Si Yeni Haritaya Isınlanma Her Bayraga Isınlanma At Alma Ve Daha Fazlası...)
-Azrail Katı Acıktır...

-NpcLer Editlidir...

-Yeni Binekler Hazır Olarak Eklidir... (Çagırma İtemi Zırhcıya Eklendi ...)

-Ek Olarak Sw Uyku Moduna Girmicektir...

-Oyun %100 Türkçedir...

-Azrail Skili Acıktır...

-Ox Aktifdir...

Ve Aklıma Suanlık Gelmeyen Bir Cok Özellik..

Bide arkadaşlar Unutmuşum Npclerin Kodlar Çok amaçlı npc fln

20355
20091
20094

Geldi Sıra Linklere... (Tek Dosya Olarak Uplad Ettim)

Myql Ve Virtual Şifresi k23456 Dır...

Server Files DownLoad adresimiz:

Myql Ve Virtual ve filezilla Şifresi k23456 Dır..deneyin

Kendi upload eddiğim server dosyaları:
İçindekiler
*FileZilla
*Mysql(Navicat)
*Virtual Pc
*Süper Bİ Panel
*PortMap
*xampp
*Hazır Server Paketi *Gm kodları Programı

Kod:

Emege Saydı Derleyip Toparlamam Yaklasık 1 Saatimi Almıstır Yorumlarınızı ve + Replerinizi Bekliyorum iyi Forumlar Saygımlarımla..

Not : Alıntıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri