HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elazığ da deprem oldu çevre illerde hissedildi BingöL de oturuyorum ve en fazla burası etkilendi psikolojim bozuk şuan canlı canlı depremi yaşadım gözüme 1 gündür uyku girmedi sizde yok çarım bugta bilmem ne Elazığ ta yaşanan olayları kimsenin taktığı yok Oyunu bırakın gerçek hayata dönün Elazığta hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin...

öncelikle g.olsun kardesim üzüldük ama milletin ne yaptıgı seni ilgilendirmez ister oyunu bekler ister ders çalısır
Beni ilgilendirir demedim ama insanlar bilmeli böyle şeyleri Site yönetimi bir konu açabilirdi
o zaman konu açmayanları suçla bu arada geçmiş olsun bir elazığlıyım bende fakat buna üzülmediğimizi kimse söyliyemez tamam burda oyun oynuyoruz açılmasını bekliyoruz ama gerçekten ben kendi adıma çok üzüldüm
benm kimsenin oyununa karıştığım yok ama biride konu açabilirdi ben depremi canlı yaşadım o anı unutamam sanki yer yerinden kalktı gözümü kapayışımda her anı gözümün önünde en ufak sarsıntıda bile insan korkuyor. bu oyunu Elazığta oynuyanlarda var neyse herkese geçmiş olsun oyunLa yöneticiler ilgilenmiyor bari bir geçmiş olsun konusu açsalardı