Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

30 aralık vıp hack - isim hack - wall hack - envanter - gel %100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bizimgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[size=x-large]Merhaba arkdaşlar bu hileyi bizim burdaki sıpaları dövüp aldım sizle paylaşıyom :D[/size]

Hilenin özellikleri
1-İsim hack (bence en önemlisi beyler nakitsiz isim değişirsiniz bunla)
2-Wall Hack (duvar arkası görme)
3-Aimbot (artık her hilede var bu hileyle sürekli head shot atarsınız)
4-Ping down özelliği ( bu özelliği kesinlikle açın ister pinginizi arttırıp lag yapın ister düşürüp lagsız oynayın ben arttırıyorum adamlar donuyor en iyi özelliği oyundan atmıyor :D)
5-Envanter Hack (bu hileyi herkez bilir bütün silahları envanterinize getirir bu hile açıkken ping downu kullanmayın.)
6-Speed Hack ( arkadaşlar biraz sorunlu fakat oranını fazla arttırmassanız işinize yarar)
7-Gardiyan Hack ( gardiyan kurtta vurduğu an bazuka çakar ama sizde ölürsünüz :D)

WALL HACK'DAN BİR GÖRNTÜ
1h6tw.jpg

9766.bmp

[size=x-large]ANLATIM :
Arkadaşlar önce rardan çıkarın dosyaları
sonra çıkan rardan Win7.exe veya allSystem.exe dosyasını açıp "New Client"butonuna basın wolfteam'ın yüklü olduğu yerden wolfteamı seçip oyuna girin.Oyuna girince tuşa basmanıza gerek yok menü kendi açılır.Gizlemek için Home tuşunu kullanabilirsiniz.

İsim Hackı kullanmak için Klasorde bulunan vortucr.txt dosyasına yapmak istediğiniz ismi yazın.[/size]

[size=xx-large]NOT: ARKADAŞLAR Windows 7 Ler > Win7.exe yi açsn
Windows XP olanlar > allSystem.exe yi açsın
Ping düşürücü Win7 de çalışır.
[/size]

[size=x-large]Arkadaşlar kimse demesin bunun rütbesi düşük indirmeyin diye diğer forum üyeliğim flood dan ban yedi güvenmeyen indirmesin sonra çarım çalındı demeyin burda size süper bi hack veriyorum değerimi bilin[/size]

[size=x-large]TARAMA SONUÇLARI
[/size]

LİNKLER
[size=x-large]http://www.dosya.tc/server9/JAGgVG/WolfTeam-VIP.rar.html

[size=xx-large]
YAPAMAYAN OLURSA VİDEOLU ANLATIM YAPCAM
[/size]

Son düzenleme:
offf :D bak diğer wolfteam hile forumundada aynı şeyleri paylaşıp duruyonuz iki taraftada kanıtlarınız yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri