mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Detect_Speed_Hack Sorununa ÇÖZÜM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayarınıza büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır. Bu kahrolası HackShield'de bunu buluyor. Siz Metin2'yi ne kadar kaldırıp tekrar yüklesenizde hiçbir işe yaramaz. Çünkü bu virüs veya trojan tarzı kahrolasıca pislikler sizin sisteminize bulaşmıştır. Bunu kendinizin silmesi tamamen olanaksızdır. Onun için size Malwarebytes' Anti-Malware programını öneriyorum. Bu program sayesinde birçok zararlı virüsü silmiş bulunacaksınız. Bunun yanındada Metin2'ye girebileceksiniz. %100 garanti vermiyorum belki başka bir problem olabilir. Ama denemekte fayda var. Olmasa bile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımlardan kurtulmuş olursunuz. Full sürümdür. Kurulum ve kullanımı anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü Türkçe.

Link :
Rar Şifresi : turkmmo-karayer

Bu program sayesinde artık rahat bir bilgisayara sahip olacaksınız. Rahat bir bilgisayarlada rahat bir Metin2'nin keyfini yaşayacaksınız.
Yazı tamamen kendime aittir. Sorunun çözümüde kendime aittir. Tamamen ben düşündüm ve kendimce onaylıdır.

Herkese iyi oyunlar. Yapamayan olursa özelden anlatırım veya ileride bir resimli anlatım veya videolu anlatım yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri