Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben biliyorum kimin ne olup olmadığını arkadaşlarım ve oyundakilerde biliyor senin olduğunu, fazla uzatmaya gerek yok
Güzel kardeşim tam ergen denilecek insansın
Yaptıkların utanç verici zaten . Milletin annesine babasına küfür edersin yapmadım dersin suçlarsın karşı tarafı . Senin bu forumda tanıdıgının 10 katı kadar daha fazla insan tanıyorum ben rütben varda ne oluyor ? Gir mmomt2 tanışma alanına ? Jüpitere başlıyoruz diye konu var oku onu ? Orada kaç tane yönetici arkadaş var biliyor musun ? Bak bakalım birde orada kurucu kimmiş ??
Senin gibi karaktersiz insanın ne denli arkadaşı olabilir ki ? Sen ne biliyorsun ki arkadaşın bilsin
Ama foyan cıkar ortaya kasmaHala işin içinden çıkabileceğini sanıyorsun, daha fazla uzatmaya gerek yok, konu burda kapansın.
Hala işin içinden çıkabileceğini sanıyorsun, daha fazla uzatmaya gerek yok, konu burda kapansın.
Yahu hangi isin icinden cıkmaya calısıcam ben
İcinde 1 gram müslümanlık , 1 gram allah korkusu taşımayan şahsiyetsiz ben degil sensin arkadaşım ... Bugün Jüpiter acılma telaşı vardı , merak etme onunla ugraşıyorlar . Ama kısa sürede hakkettigin muameleyi gördügün zaman iş işten geçmiş olucak .
Hani demişsin ya yok ben seni biliyorum arkadaşlarım biliyor ? Sen ne biliyorsun ki onlar bilsin
Senin arkadaşım dedigin 1-2 tane üye 1-2 tane uzman 1 tne deneme mod dimi
Acıyorum gerçekten acıyorum
Sadece gülüyorum ve takmıyorum ahirette herşey karşına çıkacak diyeceğim son söz bu başka birşey demiyorum sana hayatında başarılar dilerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)