Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

beyler saygılar HEKTOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin028
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bakın bu oyunda en onemlı olan 3 şey vardır İtem-Efsun-Taş bu üçlüyü güzel ayarladıgınız zmn her karakter güçlenir .Mesela size kendi taktiğimi söyleyim öyle her iteme hp getireceginize kritik getirim benim şeklim şu ya tek atarım ya tek yerim :)ama genelde tek atıyorum çunku doğru efsunları kullanıyorum kasılırken hp sp uretimi ve hp emiciligi yapmak. Mesela bu serverde yani mmomt2 de hp ve sp uretim efsunları çalışıyor ve bnm kızıl ormanda kara buyu olmama ragmen sp hiç azalmıyor...Vs için daha yari insanın ne oldugunu bılmeyenler var geçende adam geldı bana sordu senin ıtemler hep yarı insan da dedi bosa yapmısın dedi biz yarı insan degiliz ki dedi beni bir gülme aldı..Neyse gelelim asıl konuya su muhteşem 3 luyu dengeledinizmi sorun yok demektir ust cevaplardan birinde de bi arkadaşım bunu vurgulamıs bende söyleyeyim dedim :))İyi Oyunlar

AlperenS

Arkadaşım çok haklı oyunu oynamayı gerçekden biliyorsan yatıramayacağın adam yok Savascı ayarlaması kolaydır ama SURA yapmak marifet ister ve herkes yapamaz eğer bir surada efsunlarını yapdıysan kimseden korkun olmucak..

Ben surayım itemlerimdede 1 2 ufak eksik dısında tamamladım efsunlarım bir sura için oldukca iyi o eksikler tamamlandıkdan sonra ws yapıcak adam aramak kalıcak geriye:)..

Saygılar..

PaRLeMeNT..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri