C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2 vs 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guneykirik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 713

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rica ederim :)

Gördüğün gibi birileri asıl maçı anlıyor :rolleyes: . Just sadece oyunu mu bozdu gol atıcam topu önümden aldı kimin takımında olduğunu anlamadım. Ben seni yenerdim ama benim takımımdan olduğu gözüküpte bütün gollerimi kaçırtıp dahası defalarca gol yememi sağlayan bir takım arkadaşıyla oynayamam. Ha rüyamızda görürüz demişsin birgün teke tek atalımda rüya gerçekleşsin ;)

Gördüğün gibi birileri asıl maçı anlıyor :rolleyes: . Just sadece oyunu mu bozdu gol atıcam topu önümden aldı kimin takımında olduğunu anlamadım. Ben seni yenerdim ama benim takımımdan olduğu gözüküpte bütün gollerimi kaçırtıp dahası defalarca gol yememi sağlayan bir takım arkadaşıyla oynayamam. Ha rüyamızda görürüz demişsin birgün teke tek atalımda rüya gerçekleşsin ;)

3-1 2-1 1-1 vs farketmez her türlü vs ye açığım :)

Gördüğün gibi birileri asıl maçı anlıyor :rolleyes: . Just sadece oyunu mu bozdu gol atıcam topu önümden aldı kimin takımında olduğunu anlamadım. Ben seni yenerdim ama benim takımımdan olduğu gözüküpte bütün gollerimi kaçırtıp dahası defalarca gol yememi sağlayan bir takım arkadaşıyla oynayamam. Ha rüyamızda görürüz demişsin birgün teke tek atalımda rüya gerçekleşsin ;)turkmmo

aloha oyle diyonda ben oynamayı yeni öğrendim kimseyi tutmuyordum ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri