mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardimedİnnnnnnnnnnnnnn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LunYcFRo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 453

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

yha gm lütfen rica ederim carım soğan dağında bugta kaldı yardım edinn lütfen cok acil daha yeni celik almıstım siteden ödeme yaparak lütfen carımı kurtarın adı carımın (BlAyD) LÜTFEN AMA LÜTFEN CARIMI KURTARIN MİLLİHTAR DUYCAM bi gm leni göster abii lütfen :(:(:(:(:(:(:(

yha lütfen daha yeni alıs veris merkezinden celik almısıtım ve carım soğan dağında bug ta kaldı yardım edin abilerim lütfenn eyer sorunu cözerseniz millehtar duycam :(:(:(:(:( lütfen yadım edin

gm abilerim lütfen yardım edin yha 3 gündür bug ta giremiyorum lüğtfen büyüklüğünüzü gösterin abilerim heves yaptık oynadık valla cok üzgünüm :(:(:(:(:(:(

yha lütfen daha yeni alıs veris merkezinden celik almısıtım ve carım soğan dağında bug ta kaldı yardım edin abilerim lütfenn eyer sorunu cözerseniz millehtar duycam :(:(:(:(:( lütfen yadım edin

yha lütfen bunu umursamazlık yapmayın yoksa dava accam bune ben para yatıram siz bug kon yine accam
he olmaz öleee sey bu car acılmazsa dava accam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri