Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Edit Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tiep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tiep

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Metin2 'de ortalama , beceri , Max HP gibi efsunların hilesini göstereceğim yani Edit Hack 'i umarım sabitlenir :)

Videolu anlatımı koyacağım ilk olarak yazılı anlatıma geçiyorum ;

Gerekli Eşyalar : Bir item dolunay , zehir , zırh vb... ve 100-50-40 'lık " Efsun Nesnesi " ve " Arttırma Kağıdı "

1 > İteme efsun ekleyin eğer dolunay vb. ortalama çoğaltacaksanız eklemeyin...

2 > Cheat Engine açın

3 > Yanıp sönen bilgisayar sekmesine tıklayıp oyuna giriş yaptığınız exe'yi (örn mmomt2.exe) veya metin2.bin varsa onu seçin ....

4 > Value Type 'yi " 2 Bytes " yapın

5 > Efsunun değerini aratın First Scan ile mesela 4 ortalamaysa 4 ü aratın

6 > Efsun nesnesi ile değiştirin ve yeni değeri yazp next scan diyin fakat - değeri olmaz diyelim önceden 5 di yine - siz bir rakam olacak ...

7 > Çıkan sonuçları alın eğer çok sonuç çıkarsa tekrar efsun nesnesini değdirin ve tekrar -siz çıkarsa sonuç onu yazıp next scan diyin.

8 > Çıkan sonuçları aldıktan sonra en başlarında boş kutu var hepsininkine tıklayın içinde " x " olana kadar

9 > daha sonra CTRL + A Yapıp Enter deyin ve karşınıza Change Value diye bir seçenek çıkcak altınada ortalama nın veya başka efsunun değeri yazacak onu silin " 32767 " yapın ve iteminiz edit oldu :)

NOT : 32767 'den fazla yazarsanız - lere iner ortalama ....

Virus Total Sonucunda Yanlış Sonuçlar Çıktı O Yüzden Eklemiyorum İnternette Cheat Engine 6.1 İndir Yazın Çıkar ....​

Bu sadece görünüşü değiştiriyor yanı oyuna herhangi bir katkısı bulunmamaktadır. Sadece kendinizi avutuyorsunuz :) o yüzden gereksiz konu lütfen kilitleyin!

Katılıyorum

Hava atmak için süper bir şey

Hava atlmazki bununla Sadece sizde o kodu deiştrdiginiz itemin orda sabit kalyor ben bnu silah deiştirerek elmde giydigimin oranını deiştrdmyine etkisiz elmdeki şey +32767 zeka verio ama ne fayda :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri