xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Euko | Nedir , Özellikleri Nelerdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eukoya Kimler girebilir?
Tüm Avrupa ülkelerine lisansa sahip olacakmış ama bu nedenle ABD, Türkiye, Asya Ülke IP'leri bloke olacakmış.

Level Sınırı Kaç ?
Level sınırı diğer KO lardaki gibi 83 olacak.

NTT Game - Mgame Ortaklığı Nedir ?
EUKO Entity Game tarafından barındırılacakmış ve MGame oyun geliştirme kısmı ile ilgilenecek.

EUKO Sürümü ne olacak ?
EUKO KOREKO sürümüne yakın bir sürümle sunulacak,yani USKO dan daha yeni bir sürümle.

KOXP - Hile Olacak mı ?
Koxp,hile kullanıcıları için çeşitli kısıtlamalar ve diğer oyun güvenlik çözümleri de arıyorlar.

Resmi Açılış Tarihi Nedir ?
Resmi Açılış Tarihi 11 Ekim.

EUKO Private Servarmıdır ?
EUKO PvP server değildir. KOKO gibi JAPKO gibi USKO gibi Global bir serverdir.

Resmi Site adresi nedir ?

Neden Bazı Ülkelere Blocklu ?
Nedeni belli block olmasa knight online 2 diye adlandırabilirdi oyun.

Peki Türkler Oyuna girebilirmi ?
Gerekli proxy programlarıyla oyuna girilebilir fakat bunun ilerleyen zamanlarda toplu bir bana dönüşeceğini unutmamak gerek.

USKO Kapanır mı ?
USKO Bu server yüzünden kapanmaz o konuda sıkıntınız olmasın.

EUKO Oyuncu Toplayamazsa Kapanır mı ?
EUKO nun Bir private server olmadığını daha öncede belirttik , o yüzden oyuncu sıkıntısı olacağını sanmıyorum.

USKO'mu Daha çok oyuncu Toplar yoksa EUKO mu ?
USKO nun belirli bir oyuncu kapasitesi var , euko ise yeni açılıp oyuncu toplamaya çalışıyor.Usko nun oyuncu toplamaya çalışmadıgını biliyoruz.

Oyuna Giremiyorum Sorun Nedir ?
Oyuna şuanlık sadece Hotspot Shield ve benzeri programlar ile giriş sağlanabilmektedir.
Program yasal değildir , Herhangi çıkacak bir sorundan Sadece kendiniz sorumlu tutulacaksınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri