mavzermete 1
mavzermete
Best Studio 2
Best Studio
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sohan dağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okanle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şuan sohan dağında buglu olup kurtulan varmı 3 gmde online .Şuan oyunu kurtarma cabası içerisindeler.kurtulan varsa acil mesaj yazın çünkü oyun şuan online oldu daha deminde offline eğer hala girmeyen varsa girsin ben metin2 yi ve packleri yenden yüklüyom bu yüzden giremiyorum.Oyuna res attım bugtan çıksın die acil ..mesaj atarsanız sevinirim..

valla kardes bnm 2 carımda bugda daha demnden beri en az 50 kere denedim herseyi yaptım fakat bugdan cıkmıolar

saolasın kardeşim bilgi için..Yha ne olcak böle halimiz 89 lvlim vede suram vardı onuda yeni kasmıştım 73 lvl hemide 89 lvl savşçımda ejder tanrısı düşürmüştüm 2 ye nastım sonra oyundan attı budur yhani ejderi kullanamadan gitti...Çok üzgünüm:(

O sohan da Ws atanlara DC verselerde aynı yerde birazda biz ws atsak :mad::mad: Bi bugdan ciksam hepsini kesçem onlarin :mad:

ah kardeş bide bne çıksam diğer bayraklara saldırmassam ne oliyim yha..yeterki çıkalım..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)