HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
byler en ii sorvır dedim arkadaşlarımı çagırdım beraber takılalım oyun daha ii olsun diye her yaptıgınıza sabırlı davrandım ama yeter oyunu geri aldın sesim çıkmadı 1 ker yapmadın bunu sende biliyon ama kardeş şimdi dönüp arkama baktıgımda oyunu boşu boşuna oynamışım:S okadar para kastım okadar çabaladım karşılıgında ne oldu biliyonmu KOÇA BİR HİÇ nedne dersen hemn açıklıyım yarı insan alçakım adam la konuşmuştum 900 m yapmam lazımdı 800 yaptım 100m kaldıydı geriye ama sizin sayenizde hem çar bugta kaldı hemde 10m para ya düştü.EYER BEYLER SİZDE BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORSANIZ LÜTFEN AMA LÜTFEN SİZDE TAVIR KOYUN
K-KUSURA KALMA AMA ALLAH NE BİLİYOSA ÖLE YAPSIN SİZİ
K-KUSURA KALMA AMA ALLAH NE BİLİYOSA ÖLE YAPSIN SİZİ
haklısın kardeş bende geriye alınmadan önce item yaptım gitti şimdi tm çelik alacaktım 10m kaldı bıktım bu gm den ya adam deil sanki 10 yaşında bi çocuk bizle dalga geçiyo
bişeyden anladıkları yok işleri sadece insanları sinirlendirmek. 4 gün önce para düşme oranı arttırıldığında bütün gün ormanda kasıp 1 milyara yakın para yapmıştım marketten 2 taş aldım kalanıyla da başka şeyler yaparım derken çarda 10 m kalıyor bütün günkü emek gitti sizin allah belanızı versin oynadığıma da oynayacağıma da bin defa pişman ettiniz
aynen durumlar bendede aynı allah bellarını versın 650m para kastım şamanım bide bugta kaldı acaba gıttımı mrk edıyom bı cıkabılsem allah cezalarını versın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...