Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bu gurur Galatasaray'ın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Empiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

fft1mm1592857.jpg

2011 Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda zirveye çıkan Sarı-Kırmızılı sporcular, zaferin mutluluğunu yaşıyor. Açık Yaş puanlamasında yüzme şubesinin hem bayanlarda hem de erkeklerde şampiyon olması, camiayı gururlandırdı.

Türkiye Kulüplerarası Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası İstanbul’da yapılan yarışlarla sona ererken, Galatasaray 5 gün süren organizasyonda açık yaş toplamda 356 puanla şampiyon oldu. Ezeli rakip Fenerbahçe’nin 302 puanla ikinci bitirdiği şampiyonayı, ENKA da 278 puanla üçüncü sırada tamamladı. Şampiyonada açık yaş bayanlarda Galatasaray 278, Fenerbahçe 230 puan alırken, erkeklerde ise Galatasaray 280, Fenerbahçe 256 puan topladı. Yarışların ardından düzenlenen törende sporculara ve takımlara madalya ve kupaları verilirken, Galatasaraylı sporcular elde ettikleri başarıyı büyük bir coşku ile kutladı. Alınan başarı 7’den 70’e camianın tüm üyelerinin de göğsünü kabarttı.

Karada ayrı, suda ayrı kutlama

Yarışlar sonrası ise sporcuların coşkusu zirve yaptı. Ödüllerin verildiği platformun etrafına toplanan yüzücüler, madalya ve kupalarıyla tezahüratlar eşliğinde büyük sevinç yaşadı. Sporcular daha sonra hep birlikte havuza atlayarak, şampiyonluklarının sevincini bir kez de suda kutladı. Şampiyonada kupaları, Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ve Galatasaray Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Ergun Gürsoy verdi.

Efsane hoca Yılmaz Özüak konuştu:

Sarı-Kırmızılılar’ın yüzmedeki başarısında büyük pay sahibi olan Yılmaz Özüak, FANATİK’e konuştu. Özüak, “Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesinden çok daha önemli şeylere odaklanmalıyız. Hedefimiz, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nın yanı sıra Olimpiyatlar’a da yüzücüler göndermek. Yüzme şubemiz son yıllarda zor günler geçirdi. Yönetim kurulumuzun desteğiyle güzel günlere dönüş yaptık. Kulübümüz, son yıllarda su sporlarına önemli yatırımlar yaptı. Bunu karşılığını aldık ve alacağız. Galatasaray’a 6 yaşında gelen Arda Gürdal, 100 metrede 47.9 ile 48 saniyenin altına indi. Hedeflerimiz çok daha büyük. Su sporlarında şu anki seviyemizden çok daha ileriye gitmek için ekip olarak çalışıyoruz. Ben de 58 yılını Galatasaray’a hizmet ederek geçirmiş bir Divan Kurulu üyesi olarak ortaya çıkan tablo ile gurur duyuyorum” dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri