Arkadaşlar şimdi ben no-ip ile server açtım...
No-ıp adresim ganezserver.no-ip.biz...
Siteyi ben dahil arkadaşlarımda açamıyor... bende bu işi anlamadım:S O yüzden internetten bedava host arıyorum.. ve buldum.. Lakin ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum... Şimdi filezilladan sitemi atıcam sunucuma devamını bilmiyorum,nasıl bağlıcam oyunu sunucuya.. ? mysql ayarları nasısl olucak falan hiçbir bilgim yok lütfen bilgi verin yada ikgili konuya yönlendirin..
Fotumda nasıl arıcağımı bilemediğim için bulamadım
(bu arada bedava host veren firmaları önerirseniz sevinirim..!)
No-ıp adresim ganezserver.no-ip.biz...
Siteyi ben dahil arkadaşlarımda açamıyor... bende bu işi anlamadım:S O yüzden internetten bedava host arıyorum.. ve buldum.. Lakin ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum... Şimdi filezilladan sitemi atıcam sunucuma devamını bilmiyorum,nasıl bağlıcam oyunu sunucuya.. ? mysql ayarları nasısl olucak falan hiçbir bilgim yok lütfen bilgi verin yada ikgili konuya yönlendirin..
Fotumda nasıl arıcağımı bilemediğim için bulamadım

(bu arada bedava host veren firmaları önerirseniz sevinirim..!)
Kod:
Bu arada Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Lütfen Kilitlemek Yerine Taşıyın.!
oyun a girebiliyonmu ? sen biliyorsan
com.nu ya gir ordan ac siteni filezilla dan 20 dk sonra bağlan bi pvp panel i indir confing i ayarlıcan ip kullanıcı adı şifre fln
sonra indirme link ini fln ayarlıcan sonra filezilladan www klasörun içine atcan
olcak bukadar
com.nu ya gir ordan ac siteni filezilla dan 20 dk sonra bağlan bi pvp panel i indir confing i ayarlıcan ip kullanıcı adı şifre fln
sonra indirme link ini fln ayarlıcan sonra filezilladan www klasörun içine atcan
olcak bukadaroyun a girebiliyonmu ? sen biliyorsan
com.nu ya gir ordan ac siteni filezilla dan 20 dk sonra bağlan bi pvp panel i indir confing i ayarlıcan ip kullanıcı adı şifre flnsonra indirme link ini fln ayarlıcan sonra filezilladan www klasörun içine atcan
olcak bukadar
saol bende com.nu sitesini arıyodum 2 sene önce girmiştim bunu bulmayı umut ediyodum.. önceden bu firmadan açmıştım, çok saol ismini hatırladım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...