- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.5 Yıldır Server Islerıyle Falan Ugrasıyorum Fakat Ogrencı Oldugumdan Dolay Pack ve Benzerı Islere Zaman Ayıramıyorum . Aradıgım Fırma Ozellıklerınde
80-100 Arası Makınaya Ayıracagım bır butce +2GB Ram lı Sunucu Kıralamayı Dusunuyorum .
Level Sınırı 99 Yada 127 Level Olacak Olup Oyundakı Tum Sılahlar Bu Level Sınırına Gore Edıtlenmesı .
Fılese Aıt Butun Mob - Bınek - Sılah - Zırh - Takı - Item'lerın Full Packının Olması .
Zırhlara Ozel Parlama Efecklerının Olması Gerekmektedır .
Eger Bunlar Makına + Ek Ucrete Tabır ıse Edıt Ucretını Bu Konu Altında Belırtırsenız Sızınle Iletısıme Gecebılırım .
Sımdıden Tesekkurler .
80-100 Arası Makınaya Ayıracagım bır butce +2GB Ram lı Sunucu Kıralamayı Dusunuyorum .
Level Sınırı 99 Yada 127 Level Olacak Olup Oyundakı Tum Sılahlar Bu Level Sınırına Gore Edıtlenmesı .
Fılese Aıt Butun Mob - Bınek - Sılah - Zırh - Takı - Item'lerın Full Packının Olması .
Zırhlara Ozel Parlama Efecklerının Olması Gerekmektedır .
Eger Bunlar Makına + Ek Ucrete Tabır ıse Edıt Ucretını Bu Konu Altında Belırtırsenız Sızınle Iletısıme Gecebılırım .
Sımdıden Tesekkurler .
- Konular
- 278
- Reaksiyon Skoru
- 484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- -48
- DevLira
- 0
İstekleriniz filesimizin standart özellikleridir.
Kolay - Orta - Zor files ve NPC Paketi seçebilirsiniz.
İsterseniz ek ücret almadan full pack boyutu fazla gelirse, özelliklerin sorunsuz çalıştığı kota dostu pack yapılabilir.
Daha detaylı bilgi için; admin@bayrakteknoloji.com ekleyin ve çevrimdışı not bırakın.
Hatta bana pm atın bende sizi ekleyeyim
Kolay - Orta - Zor files ve NPC Paketi seçebilirsiniz.
İsterseniz ek ücret almadan full pack boyutu fazla gelirse, özelliklerin sorunsuz çalıştığı kota dostu pack yapılabilir.
Daha detaylı bilgi için; admin@bayrakteknoloji.com ekleyin ve çevrimdışı not bırakın.
Hatta bana pm atın bende sizi ekleyeyim

- Konular
- 56
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
www.mt2sunucu.com hepsi mevcut fiyatlar sitede var
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 GB 25 TL İstekleri İçn Ek Ücret Yok...
2 GB 40 TL İstekleri İçn Ek Ücret Yok...
Msn: elazigmt2@hotmail.com
2 GB 40 TL İstekleri İçn Ek Ücret Yok...
Msn: elazigmt2@hotmail.com
Son düzenleme: