HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: ßurak Esen
ka19
Yaşınız: 15
Nereli olduğunuz: Konya Lısın Derler Fakat İstanbul Doğumluyum. Bide Bizim İnsanımız Karnın Nerde Doyuyorsa Orası Senin MemleketindiR Der . İstanbul'luyum yani
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
ka19
Forumu nereden bulduğunuz: Genelde Metin2 Hile İçin Girerdim Ama Artık Forum İlgi Çekici Gelmeye Başladı Sanırım Yavaş Yavaş Oturuyor Benlik
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Beğenmedim Desem Ban Yermiyim?
Tabikide İşin Şakası Face Haricinde En Çok Dolaştığım Yer haline Gelmeye Başladı. Fakat Pek Konuşmayı Sevmem Bu yüzden Öğle D.Mod Veya Uzman Gibi amaçlarım yoktur
Beni TanıdınıZ Heralde . Sizide Ben Tanımak İsterim ...
ka19
Yaşınız: 15
Nereli olduğunuz: Konya Lısın Derler Fakat İstanbul Doğumluyum. Bide Bizim İnsanımız Karnın Nerde Doyuyorsa Orası Senin MemleketindiR Der . İstanbul'luyum yani
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
ka19
Forumu nereden bulduğunuz: Genelde Metin2 Hile İçin Girerdim Ama Artık Forum İlgi Çekici Gelmeye Başladı Sanırım Yavaş Yavaş Oturuyor Benlik

Forumu beğenip beğenmediğiniz: Beğenmedim Desem Ban Yermiyim?
Tabikide İşin Şakası Face Haricinde En Çok Dolaştığım Yer haline Gelmeye Başladı. Fakat Pek Konuşmayı Sevmem Bu yüzden Öğle D.Mod Veya Uzman Gibi amaçlarım yoktur

Beni TanıdınıZ Heralde . Sizide Ben Tanımak İsterim ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)