- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunu Bırakıyorum Arkadaşlar.
Arada Tartıştıgım Arada barıştıgım (XxXDeNiZCiK ve DaDLuXxXCaDi...Vb Gibi arkadaşlarada tşk ediyorum)
Oyunda bana yardımı olan kişilere cok teşekkür ediyorum ve benimle abi, abla ve kardeş gibi muhabbet ettiğim arkadaşlarıma
Sizle tekrardan tanıştığıma Cok memnun oldum , Geç oldu ama iyiki oldu, Sonsuz güvendğim-Brendan sonrası ByCrea, Berdina, xXGizemLiXx, BigCityLife, Anamorph, JoKeRz,HikayeleR, Go0qLe ve KROMAGNO(Cevat)
bu arkadaşlar bnden hiç birşey esirgemediler. sonsuz teşkkürlerimi iletiyorum,Hepsine Cok Değer Veriyorm...Kendinize İyi Bakın...Alllaha Emanet Olun...-------Lykia------<3 <3 <3
Arada Tartıştıgım Arada barıştıgım (XxXDeNiZCiK ve DaDLuXxXCaDi...Vb Gibi arkadaşlarada tşk ediyorum)
Oyunda bana yardımı olan kişilere cok teşekkür ediyorum ve benimle abi, abla ve kardeş gibi muhabbet ettiğim arkadaşlarıma
Sizle tekrardan tanıştığıma Cok memnun oldum , Geç oldu ama iyiki oldu, Sonsuz güvendğim-Brendan sonrası ByCrea, Berdina, xXGizemLiXx, BigCityLife, Anamorph, JoKeRz,HikayeleR, Go0qLe ve KROMAGNO(Cevat)
bu arkadaşlar bnden hiç birşey esirgemediler. sonsuz teşkkürlerimi iletiyorum,Hepsine Cok Değer Veriyorm...Kendinize İyi Bakın...Alllaha Emanet Olun...-------Lykia------<3 <3 <3
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ßß grsrz seni çok özlicez
realde basarlar
realde basarlar- Katılım
- 7 Ara 2011
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Tşkler bnde sizi özlicem :/
- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyunu Bırakıyorum Arkadaşlar.
Oyunda bana yardımı olan kişilere cok teşekkür ediyorum ve benimle abi, abla ve kardeş gibi muhabbet ettiğim arkadaşlarıma![]()
HAYATINDA BAŞARILAR ABLACIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN GERÇEK BİR DEGER KAYBETTİ OYUN SAYGINLA OLSUN SEVGINLE OLSUN KISA SÜREDE GÖNÜLLERİMİZE TAHT KURDUN SENİ ASLA UNUTMUYCAZ SAGLICAKLA KAL :l04::l04: