Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

oOScorpionOo'dan Bu Kadar. . .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OScorpionO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

OScorpionO

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunu Bırakıyorum Arkadaşlar.
Arada Tartıştıgım Arada barıştıgım (XxXDeNiZCiK ve DaDLuXxXCaDi...Vb Gibi arkadaşlarada tşk ediyorum)
Oyunda bana yardımı olan kişilere cok teşekkür ediyorum ve benimle abi, abla ve kardeş gibi muhabbet ettiğim arkadaşlarıma :)

Sizle tekrardan tanıştığıma Cok memnun oldum , Geç oldu ama iyiki oldu, Sonsuz güvendğim-Brendan sonrası ByCrea, Berdina, xXGizemLiXx, BigCityLife, Anamorph, JoKeRz,HikayeleR, Go0qLe ve KROMAGNO(Cevat)

bu arkadaşlar bnden hiç birşey esirgemediler. sonsuz teşkkürlerimi iletiyorum,Hepsine Cok Değer Veriyorm...Kendinize İyi Bakın...Alllaha Emanet Olun...-------Lykia------<3 <3 <3

ßß grsrz seni çok özlicez :( realde basarlar

Tşkler bnde sizi özlicem :/

Oyunu Bırakıyorum Arkadaşlar.
Arada Tartıştıgım Arada barıştıgım (XxXDeNiZCiK ve DaDLuXxXCaDi...Vb Gibi arkadaşlarada tşk ediyorum)
Oyunda bana yardımı olan kişilere cok teşekkür ediyorum ve benimle abi, abla ve kardeş gibi muhabbet ettiğim arkadaşlarıma :)

Sizle tekrardan tanıştığıma Cok memnun oldum , Geç oldu ama iyiki oldu, Sonsuz güvendğim-Brendan sonrası ByCrea, Berdina, xXGizemLiXx, BigCityLife, Anamorph, JoKeRz,HikayeleR, Go0qLe ve KROMAGNO(Cevat)

bu arkadaşlar bnden hiç birşey esirgemediler. sonsuz teşkkürlerimi iletiyorum,Hepsine Cok Değer Veriyorm...Kendinize İyi Bakın...Alllaha Emanet Olun...-------Lykia------<3 <3 <3

HAYATINDA BAŞARILAR ABLACIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN GERÇEK BİR DEGER KAYBETTİ OYUN SAYGINLA OLSUN SEVGINLE OLSUN KISA SÜREDE GÖNÜLLERİMİZE TAHT KURDUN SENİ ASLA UNUTMUYCAZ SAGLICAKLA KAL :l04::l04:

Hayatında başarılar görüşürz :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri