Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Seferberlik !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emolcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 110

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş Yönetimi 2012 yılı için tasarruf sefereberliği başlattı. Bu durumdan en çok futbolcular etkilenecek.

Beşiktaş Divan Kurulu'nda siyah beyazlı kulübün borcunun 442 milyon TL olduğu açıklanmıştı.

Uzun süredir tartışma ve eleştiri konusu olan, gün geçtikçe büyüyen borcun önüne geçmeyi amaçlayan siyah beyazlı yönetim büyük tasarruf seferberliği başlatma kararı aldı.

YALÇIN KARADENİZ DUYURDU

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz Divan Kurulu'nda 'Bugün sevindirici bir haber aldım. Yönetim kurulu mali konularda nihai bir çalışma yaptığını deklarasyonla bildirdi. Bir komisyon kurmak suretiyle radikal tedbirlere başvurulduğunu memnuniyetle öğrendim. Burada bu müjdeli haberi veriyorum.' diyerek tedbirleri duyurdu.

25 MİLYON TL TASARRUF AMAÇLANIYOR

Alınan karar doğrultusunda Beşiktaş Yönetimi 2012 yılında 25 milyon TL tasarruf ederek borçları azaltmayı amaçlıyor. Karara göre tasarruf tedbirlerine futbol takımındaki oyuncu maaşlarından başlanacak.

VERİMSİZ FUTBOLCULAR GÖNDERİLECEK

Yönetim futbol takımındaki verimsiz oyuncuları göndererek bu futbolculara verilen paraların kasada kalmasını sağlayacak. Bu isimlerin yeri ise altyapıdan çıkan oyuncularla doldurulacak.

FUTBOLCULARIN MAAŞ TAVANI 1,5 MİLYON EURO!

Beşiktaş futbol takımındaki oyuncuların maaşları için de bir üst sınır belirlenecek. Yönetim kurulu yüksek ücretli oyuncuların takıma transferini önleyerek kadroda bulunan ve çok yüksek yıllık ücret alan oyunculardan da indirim isteyecek. Bu bağlamda futbolcuların yıllık maaşları için belirlenen üst sınır 1,5 milyon Euro olacak.

GEREKSİZ KULÜP PERSONELİ GÖNDERİLECEK

Beşiktaş yönetimi, kulüp bünyesindeki personelden de tasarruf yapmayı amaçlıyor. Siyah beyazlı kulüp genelindeki çalışan sayısı minimuma indirilecek, verimsiz ve gereksiz çalışanlarla yol ayrımına gidilecek.

AMATÖR ŞUBELERE TRANSFER DURACAK, ALTYAPIYA ÖNEM ARTACAK

Alınan tedbirler gereği amatör şubelerde transferleri azaltmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, oyuncu ihtiyacını gidermek için ise altyapıya verilen önemi arttıracak. Hem futbolda hem de amatör branşlarda altyapıya yapılacak yatırımları arttıracak olan siyah beyazlı kulüp, genç oyuncuların takımlarda yer bulabilmesi için de fırsat yaratacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri