mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Botlar Hakkında 3-5 Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vigivan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 321
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar botlar hakkında aklıma takılan 3-5 soruyu sorucam şimdi sizlere;

1- Arkadaşlar bildiğinz gibi darkorbit te hesap satışları vra ve çoğu satılan hesabın yanında kbot sınırsız da veriliyor ve anladığım kadarıyla bir gecede felan çook kasıyor.(Emin değilim bir adam hesabını satıyordu 1lf3 goli tüm tasarımları var 1 gece kbot açtım dedi)asıl sorum kbotla profibot(Ibot) aynı mı ?

2-Arkadaşlar yanında lisanslı verenlerin hepsi paraylamı aldı yoksa bir yerden crack mi buldular??

3-Ben biobot kullanıyorum aralarında çok fazla fark edermi (uridium olarak)

Yardımcı olursanız sevinirim.

Her botun özellikleri farklıdır. Fakat her botunda kutu toplama süresi aynıdır. Daha fazla bakiye kasması için geminiz hızlı olmalıdır. Botlar özelliklerine göre değişir. Kimisi internet yavaş olduğu için ağır ağır kutu toplar ve yakınında bir kutu olsa bile daha uzaktaki kutuyu almaya gidebilir. Fakat bazı botlar akıllıca tasarlandığı için mantıklı hareket etme ve rötanıza hangi kutu yakında onu toplamaktadır. Bu botta herşey zamandır. Bir de geminiz full elit hız oldum mu...

İşte o zaman 1 gecede hesabını fullersin. Kimisi gördüm 24 saatte 100 K uridiumu geçiyor. Kimisi gördüm 24 saatte 10 k bile zor kasıyor...

Konuya kesin bir cevap verdim ve umarım bu cevabım size yardımcı olmuştur.

Konu kapanmıştır, ilginize teşekkür eder iyi forumlar dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri