Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
arkadaşlar herkez bu specialwar,mymt2,anatoliawar panelini arıyordu. bazı çakallar. parayla satıyor mesela 50TL-60TL diyordu özel kodlama dediler bulunamaz dediler, yapılamaz dediler shaerl buldu yaptı paylaşıyor...
yapmanız gereken ayarlarim159.php editleyip siteye yollamak
Herkeze hayırlı olsun panel fix'lenmiştir %0 açık.. isteyenler kontrol edebilir.
Arkadaşlar, söylemeden geçemeyeceğim. bu paneli benim paylaştığımdan başka kimse paylaşmadı, eminim alıntı yapıp ben yaptım gibisinden artislenecekler. herkesi alllaha havale ediyorum emeğe saygısı olan böyle küstahlik yapmaz..
Alıntı yapacaklar ShaerL'den alıntıdır. yazisini eklerse seviniriz. emeğe saygı !!!
SQL Dosyalarını Nacivattan Sorgulatın. aksi taktirde panel çalışmaz...
arkadaşlar herkez bu specialwar,mymt2,anatoliawar panelini arıyordu. bazı çakallar. parayla satıyor mesela 50TL-60TL diyordu özel kodlama dediler bulunamaz dediler, yapılamaz dediler shaerl buldu yaptı paylaşıyor...
yapmanız gereken ayarlarim159.php editleyip siteye yollamak

Herkeze hayırlı olsun panel fix'lenmiştir %0 açık.. isteyenler kontrol edebilir.
- Görüntü -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar, söylemeden geçemeyeceğim. bu paneli benim paylaştığımdan başka kimse paylaşmadı, eminim alıntı yapıp ben yaptım gibisinden artislenecekler. herkesi alllaha havale ediyorum emeğe saygısı olan böyle küstahlik yapmaz..
Alıntı yapacaklar ShaerL'den alıntıdır. yazisini eklerse seviniriz. emeğe saygı !!!
SQL Dosyalarını Nacivattan Sorgulatın. aksi taktirde panel çalışmaz...
Son düzenleme:
Shaerl kardeş sende bugsuz online mobil ödemeli market paneli varmı açıksız konu dışı oldu özür 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)