kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemikaykut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ayça adında bir kızı seviyorum fakat o beni sevmiyor .Fakat ben onu o kadar çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumki anlatamam <3.Ona çıkma teklifi ettim fakat kabul etmedi.Önünde benden güçlü çocukları dövdüm ııı olmadı.İlgisini çekebilmek için herşeyi yaptım fakat olmuyor.İstese onu sırtımda kıbleye götürürüm.İşte bu kadar seviyorum onu..Ve benim acilen bir şeyler yapmam gerekli.YADA VAZGEÇCEM.Ama olmaz yakışmaz bana diymi.Sevdiğimden vazgeçemem.Bana bir çözüm yolu söyleyin fakat bu ASLA ayrıl olmasın lütfen arkadaşlar...
Halimi en iyi siz anLarsınız.Şimdiden çok TeşekkürLer.

6.Sınıfa gidiyorum.:l04:

Ayça adında bir kızı seviyorum fakat o beni sevmiyor .Fakat ben onu o kadar çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumki anlatamam <3.Ona çıkma teklifi ettim fakat kabul etmedi.Önünde benden güçlü çocukları dövdüm ııı olmadı.İlgisini çekebilmek için herşeyi yaptım fakat olmuyor.İstese onu sırtımda kıbleye götürürüm.İşte bu kadar seviyorum onu..Ve benim acilen bir şeyler yapmam gerekli.YADA VAZGEÇCEM.Ama olmaz yakışmaz bana diymi.Sevdiğimden vazgeçemem.Bana bir çözüm yolu söyleyin fakat bu ASLA ayrıl olmasın lütfen arkadaşlar...
Halimi en iyi siz anLarsınız.Şimdiden çok TeşekkürLer.

6.Sınıfa gidiyorum.:l04:

Ne kadar etkili olacak dediklerim bilmiyorum ama gidip denemende fayda var ...

İlk önce kendi kendine sor bakalım , kız seni neden sevmiyor . Ne yaptın , neden sana karşı bir kötü duygu besliyor bunu bul önce .

Cok seviyorum , vazgeçmem diyorsan ilk önce kıza gideceksin . Efendi gibi özür diliyeceksin eşeklik ettim , mazur gör dikkatli davranıcam tekrarlamıyacagım diyeceksin ...

Dövdügün cocuklar kızla aynı sınıftaysanız herkes içinde özür dile ki etkili olsun . Daha sonra özür dilemek büyük bir erdemdir . Kıza yavşama , yılışıklık yapma yani . Küfür kullanmamaya calıs . Ne bileyim sabah geldiginde günaydın de daha fazla muhabbeti uzatma . Kız zaten sendeki deegisimi görünce düsünceleri degisecektir . Ama dedigim gibi kendini degiştir

İlk önce kesinlikle kızdan ve dövdügün cocuklardan özür dile . Kızın önünde başkalarını dövmek seni degil dövdügün kisileri yüceltir . Git özür dile .

Daha sonra derslerine gayret et , 1-2 hafta dene adam gibi ders dinle şımarma efendi efendi otur . Kız zaten sana karşı olumlu şeyler hisseder zamanla arkadaş olursunuz birbirinize alışınca denersin şansını :)

Bu tür sorularınızı Konu açarak belirtmeyin ki Bizde size Kötü gözle bakmayalım.
Özel mesaj ile istediğin kişiye sorarsın.

Konu kapatılması için bildirilmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri