mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Eminem Macerası

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoneLyDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 914
Bir de şunu ekliyeyim bende Eminem'i çok seviyorum.Ne yönden şarkıları ve eminem Michael Jackson gibi İlluminati'ye karşı çıkıyor.Önceden destekliyordu fakat şimdi karşı çıkan tek kişi denilebilir onun ülkesinde.Ayrıca Rihanna! yı hiç sevmem!.. İlluminati üyesidir kendileri.
 
@p34rl : Adele - Rolling In The Deep , şarkısı güzeldir ama o şarkı bir dönem devam edecek.Bu şarkıyı yanlış hatırlamıyorsam 11-12 yaşında ki çocuk ünlendirmişti.

Tech N9ne'da çok iyidir.
 
Tamam güzelde okadar hayranı olmaya gerek yok bence.Eminem'in STAN ile hikayesini araştırırsanız göreceksiniz ve hak vereceksiniz tamam şarkıları güzel, bende dinliyorum fakat eminem habire küfreden sayan söven bir adam.Örneğin 2Pac ve Dr.Dre bunlar dünyanın en iyi rapcileri fakat 1 tane şarkılarında küfür duymadım şahsen.Anasına babasına sövüyor eminem bazı şarkılarında.Bize de birşey kazandıracağını sanmıyorum :)

Şimdi dinlediğim bi şarkıyı size tanıtayım ; Adele - Rolling In The Deep mükemmeldir.Rap derseniz de 2Pac ve Dr.Dre (I need a Doctor ) şarkılarından dinlemenizi tavsiye ederim iyi günler.


İ Need A Doctor şarkısında Dr. Dre'nin kısmını iyi dinle.

Ek olarak; Hiç birimiz küfür etmiyoruz. Tek Eminem küfür ediyor...

İyi forumlar.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst