Bir de şunu ekliyeyim bende Eminem'i çok seviyorum.Ne yönden şarkıları ve eminem Michael Jackson gibi İlluminati'ye karşı çıkıyor.Önceden destekliyordu fakat şimdi karşı çıkan tek kişi denilebilir onun ülkesinde.Ayrıca Rihanna! yı hiç sevmem!.. İlluminati üyesidir kendileri.
@p34rl : Adele - Rolling In The Deep , şarkısı güzeldir ama o şarkı bir dönem devam edecek.Bu şarkıyı yanlış hatırlamıyorsam 11-12 yaşında ki çocuk ünlendirmişti.
Tech N9ne'da çok iyidir.
Tech N9ne'da çok iyidir.
Tamam güzelde okadar hayranı olmaya gerek yok bence.Eminem'in STAN ile hikayesini araştırırsanız göreceksiniz ve hak vereceksiniz tamam şarkıları güzel, bende dinliyorum fakat eminem habire küfreden sayan söven bir adam.Örneğin 2Pac ve Dr.Dre bunlar dünyanın en iyi rapcileri fakat 1 tane şarkılarında küfür duymadım şahsen.Anasına babasına sövüyor eminem bazı şarkılarında.Bize de birşey kazandıracağını sanmıyorum
Şimdi dinlediğim bi şarkıyı size tanıtayım ; Adele - Rolling In The Deep mükemmeldir.Rap derseniz de 2Pac ve Dr.Dre (I need a Doctor ) şarkılarından dinlemenizi tavsiye ederim iyi günler.
İ Need A Doctor şarkısında Dr. Dre'nin kısmını iyi dinle.
Ek olarak; Hiç birimiz küfür etmiyoruz. Tek Eminem küfür ediyor...
İyi forumlar.