Youtube'da şarkı dinlerken birdenbire aklıma eminem geldi. Hep dalga geçerdik "oy oy eminem v.s" ergenliğin yan etkileri anlayacağınız. Neyse açıyım dinleyim dedim. İlk dinlediğim şarkısı
Eminem hakkında aptalca dedikodular çıkartan arkadaşlara ise ( annesi ve kardeşi ile ilgili ) sadece gülüyorum.
Eminem hakkında sorularınız varsa bu başlık altından iletişime geçebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'dir. Yabancı müzik dinlemekteki amaç dım tıss olayıdır. Bass v.s varsa o müzik güzeldir. Fakat Eminem'de başka birşey vardı.
v.s bu şarkılarında Eminem, olmaması gerektiği şeyleri tabir caizse "kendi yoluyla" anlatıyor. Ufak bir parantez açalım (
harika) Şu an
şarkısını dinliyorum. Bu şarkısında ise annesiyle olan sorunlarını anlatıyor.Eminem hakkında aptalca dedikodular çıkartan arkadaşlara ise ( annesi ve kardeşi ile ilgili ) sadece gülüyorum.
Eminem hakkında sorularınız varsa bu başlık altından iletişime geçebilirsiniz.
Tamam güzelde okadar hayranı olmaya gerek yok bence.Eminem'in STAN ile hikayesini araştırırsanız göreceksiniz ve hak vereceksiniz tamam şarkıları güzel, bende dinliyorum fakat eminem habire küfreden sayan söven bir adam.Örneğin 2Pac ve Dr.Dre bunlar dünyanın en iyi rapcileri fakat 1 tane şarkılarında küfür duymadım şahsen.Anasına babasına sövüyor eminem bazı şarkılarında.Bize de birşey kazandıracağını sanmıyorum 
Şimdi dinlediğim bi şarkıyı size tanıtayım ; Adele - Rolling In The Deep mükemmeldir.Rap derseniz de 2Pac ve Dr.Dre (I need a Doctor ) şarkılarından dinlemenizi tavsiye ederim iyi günler.

Şimdi dinlediğim bi şarkıyı size tanıtayım ; Adele - Rolling In The Deep mükemmeldir.Rap derseniz de 2Pac ve Dr.Dre (I need a Doctor ) şarkılarından dinlemenizi tavsiye ederim iyi günler.