berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Eminem Macerası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoneLyDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 914
Youtube'da şarkı dinlerken birdenbire aklıma eminem geldi. Hep dalga geçerdik "oy oy eminem v.s" ergenliğin yan etkileri anlayacağınız. Neyse açıyım dinleyim dedim. İlk dinlediğim şarkısı 'dir. Yabancı müzik dinlemekteki amaç dım tıss olayıdır. Bass v.s varsa o müzik güzeldir. Fakat Eminem'de başka birşey vardı. v.s bu şarkılarında Eminem, olmaması gerektiği şeyleri tabir caizse "kendi yoluyla" anlatıyor. Ufak bir parantez açalım ( harika) Şu an şarkısını dinliyorum. Bu şarkısında ise annesiyle olan sorunlarını anlatıyor.

Eminem hakkında aptalca dedikodular çıkartan arkadaşlara ise ( annesi ve kardeşi ile ilgili ) sadece gülüyorum.

Eminem hakkında sorularınız varsa bu başlık altından iletişime geçebilirsiniz.

Evet ilkden bende eminem'i sevmezdim lakin sonradan şarkılarını dinlerken cok keyif aldım şuan dinliyorum cok güzel ardından şarkısını dinleyeceğim . :rolleyes:

Tamam güzelde okadar hayranı olmaya gerek yok bence.Eminem'in STAN ile hikayesini araştırırsanız göreceksiniz ve hak vereceksiniz tamam şarkıları güzel, bende dinliyorum fakat eminem habire küfreden sayan söven bir adam.Örneğin 2Pac ve Dr.Dre bunlar dünyanın en iyi rapcileri fakat 1 tane şarkılarında küfür duymadım şahsen.Anasına babasına sövüyor eminem bazı şarkılarında.Bize de birşey kazandıracağını sanmıyorum :)

Şimdi dinlediğim bi şarkıyı size tanıtayım ; Adele - Rolling In The Deep mükemmeldir.Rap derseniz de 2Pac ve Dr.Dre (I need a Doctor ) şarkılarından dinlemenizi tavsiye ederim iyi günler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri