HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Arkadaşlar Merhabalar....
21.10.2011 Tarihinde Kurduğumuz Hazer Soft Adlı Şirketimizi Kapatma Kararı Aldık , Sizlerde Son Günlerde Oluşan Sorunlar Vs. Takip Etmişsinizdir.
Öncelikle Erdem AYAYDIN Gibi Birini Tanıdığım İçin Çok Mutluyum ve Arkadaşlığımız Hala Devam Edecek.
Kapatma Kararımızın Sebebi Erdem Özel İşleri Benim ve Oğuzun Özel İşlerinden Dolayı Kapatma Kararı Aldık.
Çok Güzel Dostluklar Edindik , En Azından Bir Projede Birlik Olduk ve Hakkını Verdimizi Düşünüyorum.
HİÇBİR MÜŞTERİMİZ MADUR OLMAYACAKTIR MAKİNALAR EKSEN BİLİŞİM ( İbrahim Abiye ) Devredilecektir.Büyük İhtimal Aynı Fiyattan Devam Edecek Sadece Yöneticiler Değişecek.
Şuana Kadar Eğer Bir Kusrumuz Olduysa Affola , Ama Eminim Bu Süre Zarfında İşimizin En İyisini Yaptık.
Uzun Lafın Kısası Hazer Soft'u Kapama Kararı Aldık , Kimse Madur Olmayacak Herkes Kaldığı Gibi Devam Edecek Sadece
2. Ödemeler İçin Siteye İndex Çekilecek Bilginize.
Erdem AYAYDIN ve Ben Erdem GÖK ve Oğuz'can GÖKMEN'in Büyük Projelerimiz Var Yakında Görüşmek Üzere
Saygılarımla Erdem GÖK
21.10.2011 Tarihinde Kurduğumuz Hazer Soft Adlı Şirketimizi Kapatma Kararı Aldık , Sizlerde Son Günlerde Oluşan Sorunlar Vs. Takip Etmişsinizdir.
Öncelikle Erdem AYAYDIN Gibi Birini Tanıdığım İçin Çok Mutluyum ve Arkadaşlığımız Hala Devam Edecek.
Kapatma Kararımızın Sebebi Erdem Özel İşleri Benim ve Oğuzun Özel İşlerinden Dolayı Kapatma Kararı Aldık.
Çok Güzel Dostluklar Edindik , En Azından Bir Projede Birlik Olduk ve Hakkını Verdimizi Düşünüyorum.
HİÇBİR MÜŞTERİMİZ MADUR OLMAYACAKTIR MAKİNALAR EKSEN BİLİŞİM ( İbrahim Abiye ) Devredilecektir.Büyük İhtimal Aynı Fiyattan Devam Edecek Sadece Yöneticiler Değişecek.
Şuana Kadar Eğer Bir Kusrumuz Olduysa Affola , Ama Eminim Bu Süre Zarfında İşimizin En İyisini Yaptık.
Uzun Lafın Kısası Hazer Soft'u Kapama Kararı Aldık , Kimse Madur Olmayacak Herkes Kaldığı Gibi Devam Edecek Sadece
2. Ödemeler İçin Siteye İndex Çekilecek Bilginize.
Erdem AYAYDIN ve Ben Erdem GÖK ve Oğuz'can GÖKMEN'in Büyük Projelerimiz Var Yakında Görüşmek Üzere

Saygılarımla Erdem GÖK
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tavsiye edilir , zaten Erdem GÖK ve Oğuz`un yaptığı çalısmalar süper. Bu 2 li Firmayı uçururDestek birimi falan iyi , Güvenilir bir firma.
Evet Arkadaşlar Sirketimiz Açılmıştır.
Herkeze İyi Forumlar
Hayırlı Olsun.
Tek Eksik Sizlersiniz.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlı Olsun.
Güncel*
Öncelikle erdem ve oguzcan ben yiğit.Yeni bir işte birlikte olmanız güzel olmuş erdemi akstan tanıyorum ve herkeze şunu içtenlikle söyleyebilirim.erdem İşini yaparken sorumluluk alabilen biri sabah kadar bilgisayarın basından kalkmadıgımızı biliyorum.Oguzcansa teknik konuda bilgili hoş her ne kadar msnden ulaşamamısta olsam zamanındainş hayırlısı olur.Her konuda öncelikle karakter konusunda iyi kişilige sahiptirler.Bu yüzden güven sorunu duymayacagınız bir ekip oldugunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim.Bu arada erdem ve oguzcan ikinizide unutmadım.Öğretmenlik çok yorucu burda.Kendinize iyi bakın yakında iletişime gecerim iki muhabbet atarız tabi işlerden vakit bulabilirseniz
kolay gelsin ikinizede
İnanın Şu Ana Kadar Gördüğüm En BÜyük Alt Yapılı Firmasınız Ben Boyle Bİ Fİles Daha Görmedim Hayırlı Uğurlu Olsun Bİnlerce Kez Teşekkürler
Tavsiye edilir , zaten Erdem GÖK ve Oğuz`un yaptığı çalısmalar süper. Bu 2 li Firmayı uçurur
Destek birimi falan iyi , Güvenilir bir firma. 
Destek birimi falan iyi , Güvenilir bir firma. 
Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Sirketimiz Açılmıştır.
Herkeze İyi Forumlar
Hayırlı Olsun.
Tek Eksik Sizlersiniz.
Herkeze İyi Forumlar
Hayırlı Olsun.
Tek Eksik Sizlersiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)