SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

(Beklenen Paylaşım)Skill NpcSi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yapmanız Gerekenler Rar içinde yazıyor fakat genede size özel bir anlatayım

/usr/rain/sharedata....locale/hongkong(englishgermany..)içi nde quest ordan objecct içine girip yeni bir dizin oluşturup 20086 yazın eğer mob 20086 içi boş ise oluşturup benim verdiğim dosyanın içinde 20092 içinde chat var o dosyayı içine atıp servera reboot atıp hayalinizdeki skill veren npc ye ulaşacaksınız bundan sonra tek yapmanız gereken /mob 20086(OLUŞTURDUĞUNUZ DİZİN ADI AYNI ZAMANDA OLUŞTURDUĞUNUZ NPC KODUDUR LÜTFEN NAVİCATTAN on_clicke lütfen dikkat edin!

qamer...+Rep-Teşekkür Yeter....
www.turkmmo.com

Yapmanız Gerekenler Rar içinde yazıyor fakat genede size özel bir anlatayım

/usr/rain/sharedata....locale/hongkong(englishgermany..)içi nde quest ordan objecct içine girip yeni bir dizin oluşturup 20086 yazın eğer mob 20086 içi boş ise oluşturup benim verdiğim dosyanın içinde 20092 içinde chat var o dosyayı içine atıp servera reboot atıp hayalinizdeki skill veren npc ye ulaşacaksınız bundan sonra tek yapmanız gereken /mob 20086(OLUŞTURDUĞUNUZ DİZİN ADI AYNI ZAMANDA OLUŞTURDUĞUNUZ NPC KODUDUR LÜTFEN NAVİCATTAN on_clicke lütfen dikkat edin!

qamer...+Rep-Teşekkür Yeter....
www.turkmmo.com

La cakkal biz bunu senden önce 2 kişi paylaşdik olmaz ama konu kilit pls.......!!!

Arkadaşlar bu konular tamamen benderdir konuların linklerini koydum anlatımlarıda vardır size kolaylık olsun diyee....! saygılar yunus-54
100777c7190b76d28233

HAMACHİLİ KURMA tıklaa

SABİT YENİ NO-İP SERVER KURULUMU [VİDeo'lu] BanaTıkla

.COM LU .ORG ULU FELAN SİTEK KURMAK İÇİN tıklaa

Yunus-54 farkıyla YolsuzMt2 Site panelii navicatı %100 hızlandırma Tıklaa Forumcu

Npc Editlemek Videolu Anlatim...!

YolsuzMt2 HAzır panel site kurma anlatim tikla Forumcu

TÜRKÇE NPCLER tıklaa

Level ile başlama resimli anlatim tıkla

Local Serverinize Regist Sitesi Yapma [ VİDEO ANLATIM ] +LINKLER YENILENDI!! Tıkla bana =)

G SKİLLER P SKİLLERACMAK İÇİN NPC YAPMA tıklaa
AŞAYA BAK MA =))

Yunus-54 //Bedava Sabit Ip Almak (No-İp Com'dan) ( Resimli )//Yunus-54 Bana Tıklaa...!

-------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------

ARADAŞLAR HEPSİ TÜRKMMO DA KURDUGUM KONULLAR ...! DAHASİ VARDI DA BEN URAŞMADIM OKADAR =)) EMEYE SAYĞI LÜTFENN....!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri