HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
olum git yazı yazmayı öğren allah aşkına o ne biçim bi Türkçe Yahu Ayrıca Nedir bu emre-28 özentiliğin her mesajın başlıgın sonuna yunus-54 farkıyla yazıyorsun.Özenti GençLik NapaRsın sen bu kafayla gidersen SittiN sene Bişi OlamazSn.Buda Abi Tavsiyesi Hadi SELAMETLE............
la bişey derdim sana ama beni sinir edmeye Calişma kardeşim..! özenti nasil olundunu bilmiyorsun yazi yazarkende özeni olunmaz Bu bir Forum sitesi napmmak lazim laaaa..! konu larıma Taşkınliq yapmayin... :ka19:
BEnim Canımı sıkmayin

Ne olursa Olsun Yunus-54 FArkıylaaaaaaaa Dİyorum...! :ka24::ka24:
Bi Sakin casimi var

Arkadaşlar bu konular tamamen benderdir konuların linklerini koydum anlatımlarıda vardır size kolaylık olsun diyee....! saygılar yunus-54
HAMACHİLİ KURMA tıklaa
SABİT YENİ NO-İP SERVER KURULUMU [VİDeo'lu] BanaTıkla
.COM LU .ORG ULU FELAN SİTEK KURMAK İÇİN tıklaa
Yunus-54 farkıyla YolsuzMt2 Site panelii navicatı %100 hızlandırma Tıklaa Forumcu
Npc Editlemek Videolu Anlatim...!
YolsuzMt2 HAzır panel site kurma anlatim tikla Forumcu
TÜRKÇE NPCLER tıklaa
Level ile başlama resimli anlatim tıkla
Local Serverinize Regist Sitesi Yapma [ VİDEO ANLATIM ] +LINKLER YENILENDI!! Tıkla bana =)
G SKİLLER P SKİLLERACMAK İÇİN NPC YAPMA tıklaa
AŞAYA BAK MA =))
Yunus-54 //Bedava Sabit Ip Almak (No-İp Com'dan) ( Resimli )//Yunus-54 Bana Tıklaa...!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
ARADAŞLAR HEPSİ TÜRKMMO DA KURDUGUM KONULLAR ...! DAHASİ VARDI DA BEN URAŞMADIM OKADAR =)) EMEYE SAYĞI LÜTFENN....!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)