Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
'Kız dediğin İstanbul gibi olmalı; fethi zor fatihi tek!' O İstanbul'a günde kaç milyon kişi girip çıkıyor ondan bahseden yok.!
Tv programındaki adam 73 milyonun önünde itiraf ediyorum; dediğinde TVyi kapattım 72.999.999 kişi kaldı... Tüm TV beni bekliyor
Tv programındaki adam 73 milyonun önünde itiraf ediyorum; dediğinde TVyi kapattım 72.999.999 kişi kaldı... Tüm TV beni bekliyor
Ne kadar yağmur yağarsa yağsın yine de cenabetsin İstanbul
Bi kızın içi güzel olsun, dışını Avon halleder.
Dişilik tek gece işe yarar, kişilik ömür boyu.
Heyecanla konuşan arkadaşın tükürük damlasının suratına gelmesi ve senin bozuntuya vermeden o'nu dinlemen. Al sana gerçek dostluk
Herşeyi Elde Etmek İstiyorsan , Ya Kafan Güzel Olucak , Yada Gözlerinn .)
kendini bir bok sananlarla aynı kanalizasyonda olmak zor.
MSN'de öpücük,dil çıkarma sembolleri 22 Ağustos'tan sonra yasaklanıyor.Bunların yerine tütün kolonyası,lokum sembolleri geliyor.
Yıl 2050 banka müşteri temsilcilerinin sorusu : Annenizin kızlık nicki ?
Erkekler 7 saniyede bir seksi düşünüyormuş. Ben hayatımda böyle saçma birşey meme.
Allah'ın sopası yok, malum. Senin gibi bir odunla sınıyor beni.
Küçük Sırlar iddaası: Nesine giriyoruz abi? +Arabanı alırım. -Tamam ben kazanırsam villa benim.
Bizim İddaa: +Nesine la? -Kolasına. Le cola ama he.
İnsan 2 şekilde kendini rahatlamış hisseder. 1- Sevdiği kişinin omzuna yatınca 2- Saatlerce tuttuktan sonra tuvalete oturunca.
Adamın profilinde yaşadığı yer New York olarak kayıtlı, Okulu ise Bakırköy Meslek Lisesi.
Zor olmuyor mu gidip gelmek ?
Eurovision'dan elendiğimizi Nihat Doğan'a nasıl anlatıcaz adam memleketi bize emanet etti gitti sonuçta
Street Fighter'a başlamadan önce tuşları denemek için bir süre centilmenlik icabı kimse kimseye saldırmazdı... Böyle çocuklardık..
TTNet'ten daha yavaş bir şey varsa o da Feriha'nın Babasıdır.
Bizim İddaa: +Nesine la? -Kolasına. Le cola ama he.
İnsan 2 şekilde kendini rahatlamış hisseder. 1- Sevdiği kişinin omzuna yatınca 2- Saatlerce tuttuktan sonra tuvalete oturunca.
Adamın profilinde yaşadığı yer New York olarak kayıtlı, Okulu ise Bakırköy Meslek Lisesi.
Zor olmuyor mu gidip gelmek ?
Eurovision'dan elendiğimizi Nihat Doğan'a nasıl anlatıcaz adam memleketi bize emanet etti gitti sonuçta
Street Fighter'a başlamadan önce tuşları denemek için bir süre centilmenlik icabı kimse kimseye saldırmazdı... Böyle çocuklardık..
TTNet'ten daha yavaş bir şey varsa o da Feriha'nın Babasıdır.