HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Emrimi verdim ben yüreğime senin gibisini bir daha sevmek yok diye
Hayallerim Ve Kabuslarım Vardı Hayallerim İçin Kabuslarımın Üstesinden Geldim...
Ruhum bir paLyaço Sahnedeyim yine bu gece.. İçim kan ağLasa da Yüzümde sahTe güLücükLerLe..
GeLdim göRdüm Sen dediySen zoR dünyamın TakdiRiySen Şimdi SihRim SonRa ZehRim oLabiLiRSin..
İçinin en yalnız yerine koy beni Bastır kanayan yarana.Gerek yok fazladan yer açmana
Şimdi bir çocuk olsam korkularımı anlatsam hıçkırıklara boğularak...
Uzansam 'hayallere' dokunurum sandım..
yürüyorum bir kez daha bilmediğim diyarlara
Dayanamam ben O buruşuk suratına hayat bu aLdatır Sen ona kanma..
Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne bir zaman sonra görünecekLer bana Bazısı sönmüş olacak Bazısı soLmuş
Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş
eiLmde siLah yktu, kafamda ceset çoktu .
Yanılgılarıma Teğet Geçiyor Sensizlik Tenime Dokunuyor Ama Ben Hep 'Sen' Kokuyorum
pencereLerde gözLerken seni umudmLa birLkte bende bittim
AğLayan gözlerinden ben mi damlıyorum Süzülüp akan yoksa ben miyim ?
yoKmu ? Küçücükte olsa bir parça umut yok mu yalnızlığıma..
göz kapakLarımda uykuLar deLik deşik ..
Ay ışığına vuruldum ben Başka dünyaya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da...
heR sefeRdeN GeRi döNeR oLdum yoLun soNuNda SeNi isteR oLdum
UyuştuR kanımı baŞımı döndüR yatıR dizLerine ömrümü söndüR çekme dudakLaRını dudakLarmdan..Nefesim kesiLsin öpeRek öLdür !
Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Oturup kalbimin üzerine Öyle kal aşkım
SaRıL baNa bebeğim heRyeR sel olmuş anlasana HiÇ bırakma bu kentte aŞklar ziyan olmuş baksana
Kilit vuruyorum dilime 'Yan' diyorum içime! Sadece yan ve Dayan! diyorum gönlüme...Herkes mutlu olsun!Sen dayan..
Yalancı bakışların sahte gülüşün Bırak onlarda hatıra kalsın senden bana.Sensizlik bana kendimi kandırmayı ögretti.
Zamanım da mekanım da değişmiyor Hep her zaman aynı yere çıkıyor bütün yollar Sana!
Oysa ki sarıLırken sana başka bir tenin soğuk kokusu varmış bedeninde!
Ve sen hiç bilmezken 'derinliğimi' Ben kıyılarında boğulur giderim!
Giderken unuttuklarım varsa sende kalsın ben zaten unutmayacaklarımı ister istemez; yanımda götürüyorum
Öpeyim ve geçsin dedi hayat, çünkü en büyük acıydı seni sevmek
Aşkınla yanar durur, senin için tutuşur, bu kalp sensiz yapamaz seni nasıl unutur?
Tutsak kaldığım gecelerde camların buğusuna yazılan şiirlerim vardı sana dair
Sonsuzluk önümdeydi hep,ama gidemedim senden uzağa...
Kadın Sorar Erkek Susar, Kadın Gider Erkek İçer...
Hayallerim Ve Kabuslarım Vardı Hayallerim İçin Kabuslarımın Üstesinden Geldim...
Ruhum bir paLyaço Sahnedeyim yine bu gece.. İçim kan ağLasa da Yüzümde sahTe güLücükLerLe..
GeLdim göRdüm Sen dediySen zoR dünyamın TakdiRiySen Şimdi SihRim SonRa ZehRim oLabiLiRSin..
İçinin en yalnız yerine koy beni Bastır kanayan yarana.Gerek yok fazladan yer açmana
Şimdi bir çocuk olsam korkularımı anlatsam hıçkırıklara boğularak...
Uzansam 'hayallere' dokunurum sandım..
yürüyorum bir kez daha bilmediğim diyarlara
Dayanamam ben O buruşuk suratına hayat bu aLdatır Sen ona kanma..
Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne bir zaman sonra görünecekLer bana Bazısı sönmüş olacak Bazısı soLmuş
Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş
eiLmde siLah yktu, kafamda ceset çoktu .
Yanılgılarıma Teğet Geçiyor Sensizlik Tenime Dokunuyor Ama Ben Hep 'Sen' Kokuyorum
pencereLerde gözLerken seni umudmLa birLkte bende bittim
AğLayan gözlerinden ben mi damlıyorum Süzülüp akan yoksa ben miyim ?
yoKmu ? Küçücükte olsa bir parça umut yok mu yalnızlığıma..
göz kapakLarımda uykuLar deLik deşik ..
Ay ışığına vuruldum ben Başka dünyaya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da...
heR sefeRdeN GeRi döNeR oLdum yoLun soNuNda SeNi isteR oLdum
UyuştuR kanımı baŞımı döndüR yatıR dizLerine ömrümü söndüR çekme dudakLaRını dudakLarmdan..Nefesim kesiLsin öpeRek öLdür !
Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Oturup kalbimin üzerine Öyle kal aşkım
SaRıL baNa bebeğim heRyeR sel olmuş anlasana HiÇ bırakma bu kentte aŞklar ziyan olmuş baksana
Kilit vuruyorum dilime 'Yan' diyorum içime! Sadece yan ve Dayan! diyorum gönlüme...Herkes mutlu olsun!Sen dayan..
Yalancı bakışların sahte gülüşün Bırak onlarda hatıra kalsın senden bana.Sensizlik bana kendimi kandırmayı ögretti.
Zamanım da mekanım da değişmiyor Hep her zaman aynı yere çıkıyor bütün yollar Sana!
Oysa ki sarıLırken sana başka bir tenin soğuk kokusu varmış bedeninde!
Ve sen hiç bilmezken 'derinliğimi' Ben kıyılarında boğulur giderim!
Giderken unuttuklarım varsa sende kalsın ben zaten unutmayacaklarımı ister istemez; yanımda götürüyorum
Öpeyim ve geçsin dedi hayat, çünkü en büyük acıydı seni sevmek
Aşkınla yanar durur, senin için tutuşur, bu kalp sensiz yapamaz seni nasıl unutur?
Tutsak kaldığım gecelerde camların buğusuna yazılan şiirlerim vardı sana dair
Sonsuzluk önümdeydi hep,ama gidemedim senden uzağa...
Kadın Sorar Erkek Susar, Kadın Gider Erkek İçer...