emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Buda Yeni Rekorum...(V10)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan V10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Ryuken Senin şimdi azımı açtırma ben sana ne zaman dedim lan..zırhımda savascı sura var diye..Nerde konu açsam abuk subuk yazı yazıyon..Vuramıyosun Diye Yanma kardeşim tamam mı..Birdahada Benim konulara yazı yazarsan Argo kelime kullanırım Sana..
Ben senin gibi +40 savaşçı +40 yarı insan 70 kritikli silah kullanmıyom en azından Hadi kaybol şimdi birdahada konularıma yazı yazma..!Celigimi Görmek İsteyenler Oyun Girdigimde Pm Atsın Gosterecem Arkadaşlar..Hadi Kalın Sağlıcakla

ahahahahaha savaşta demedinmi sura savaşçı taşı var diye ve benim silahimda 70 kritik değil 55 kritik var bitarafindan uydurma bana bu serverde senin kadar vuran 1 2 savaşçı vardı onlarında silahlari ve diğer itemleri ortaya cıktı ne oldugu sen bana savaşta zirhini göstermedin silahini gösterdin belki calarsin dedin bana ezik herif silahini calmadimda zirhinimi calicam şimdi buraya gelmişte bahane uydurma bide diyor gel şehirde gösterecem belki gidip depondan başka dandik zirh gösterecen o zirhi savaşta gösterecektin bana mal konuşma.Bi dediğin bi dediğini tutsun savaşta zirhinda yasam taşı sura ve savaşçı +5 taşlarınını olduğunu söyledin hatta yanimda senin loncandaki sura vardi şuan benim loncamda isteyen kendisinede sorabilir tabi hatirlarsa.V10 seninde ne olduğuun öğrendim zaten biliyordum.şimdi istediğini söyle.

Bu Saat'ten sonra selam'ı kes benle abisi benim kimseden korkum yok sanada item gostermem silah'ı ortak gostermis olabilir ama ben sana abonoz bile gostermem lan hırsız..Neden yalan atıp duruyon niye ss cekmedin dediysemde elinde kanıt yoksa burda biryerini yırtma birdahada bu konu yazı yazma..

hırsızmı lan şerefsiz kimin neyini çalmışımda bana hırsız diyorsun sen.Buradaki kimseyi inandiramayabilirsin ben sen bana zirhimda +5 savaşçı ve sura taşı var hatta HyperKnight isimli oyuncudan aldım demedinmi bunu söyle bana sadece eğer almadım yok öyle birşey diyorsanda sen ŞEREFSİZİN önde gidenisindir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri