OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Webbrowser ıdsiz butonlara tıklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

For i = 1 To WebBrowser1.Document.All.Count - 1

`evette dur anlatam bak şimdi ife geldik bak şimdi
`me.webbrow.doc.all.item("hamza").invokemember(clickk) bu tıklatmadır dimi namesi hamza olan butona tıklar dimi evet
`diyelim hamza sayfada 1. buton yada 1. koyuan şey şöylede olur
`me.webbrow.doc.all.item(1).invokemember(clickk) hem string hem integer yazılabılır anladınmı bunuda ?Evwet.
`şimdi bende şöyle yaptım tek tek namelere bakıyor tek tek sıra sıra itemlerin namelerini kontrol ediyor
`eğer go ise namesi i yi yani o numarayı bir değişkene atıyor for bitincedetıklattırıyoruz.
`tamammıdır Herşeyi anladım sanırım :) Başka bir problem de bu mantıkla sorunları çözebilirim değil mi?
`sitelerin hepsi lanet olası bu mantıgı kullanr :D şimdi foruma konu açacam be bu konusmaların hepsini oraya koyacam kanka
`tek sen değil herkes yararlansın bu bılgıden bence :D
`VAllahi konuşmalara benim ismimi katmassan iyi olur :D sen bilirsin tmm bi dk kopyalayam sunları

If Me.WebBrowser1.Document.All.Item(i).Name = "go" Then
deger = i
End If

Next

sonra buga girdi program ve çalışmaması gereken kod

WebBrowser1.Document.GetElementById("go").InvokeMember("click")

çalışı verdi :D ıd si go değildi ama çalıştı. bazen denemek iyidir. olur mu olur çalışır mı çalışır 2010 bu hala buglar var kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri