mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

M2 MultiversionHack by banjo1 v[9.1]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 812

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

evet arkadaslar by banjonun 9.1 sürümü yabancı sitelerde yayınlandı bende oradan alıp sizinle paylasmak istedim umarım beyenirsiniz.Çalışmasını kısaca anlatayım.programı açtıktan sonra Version yani oynadıgınız ülkeyi Ör: Tr , Us , Ru.. seçmenizi isteyecek seçtikten sonra Launch Tıklayarak hileyi Aktif Hale getirebilirsiniz.Ben denedim kullanımı oldukca basit ve kullanışlı geldi.Yinede Çalıstıramayan arkadaslar olursa yardımcı olmaya çalısırım.Teşekkürler.

2985.jpg

2989.jpg

Çıkan ekranda Movespeed: 16550 yapıyoruz ve yürüme hızımız artıyor. Attackspeed: 16550 yaparak saldırı hızımızı artırıyoruz. Teleport Olmak için haritadan gideceginiz yeri seçiyorsunuz ve teleport tusuna basarak oraya ışınlanıyorsunuz.kullanımı oldukca basit çözeceginizden eminim.. BUKADAR UGRASTIM ARKADASLAR +REP VERMEDEN GEÇMEYİN..

Not: KONU SABİTE ALINIRSA SEVİNİRİM.

VİRÜS TARATMA RAPORU :

Son düzenleme:
Sabite alınmasını isityorsan ilk kurallara uyarak metin2 hileler bölümüne aç konuyu!!Ben taşıyorum konu ordan devam...

Moderatör bey teşekkür ederim ilgi ve alakanıza... Güncel Hadi Sabite Taşıyalım Konuyu...

vİrÜs yok arkadasim mod taradi ve bu sayfaya taŞidi. Hep bİrlİkte bu konuyu sabİte aldiralim Çok İŞİmİze yarayacak bİr hİle.teŞekkÜrler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri