mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Msn Space Oluşturmak.. Detaylı Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-Öncelikle messengerında my spaces(ALANIM) tuşu gözükmeyen arkadaslar bu lınkı tıklayınca acılacak sayfada alanınızı oluşturun yazan yere tıklayıp kaydolduktan sonra messengerı acıp kapatacaklar (messenger dan komple cıkıp) ardından da yenıden acacaklar... o buton messenger uzerınde gorunecek.

Resimde Anlatılanları Aynen Uygulayın..
adsz89ux.jpg

11.png

12.png

2- Oluşturduğunuz alanınıza gidin
13.png

3-İşte alanınız.
adsz13dv.jpg

yukarıdaki resmide CUSTOMIZE tuşuna bastıgınız zaman THEMES-MODULES-LAYOUT ayarları yapabilirsiniz aşağıdaki resimlerdeki gibi..
adsz21mh.jpg

THEMES AYARI...aşağıdaki resimdeki yazılanları uygulayınız ve kendi zevkinize göre bir TEMA seçiniz....

MODULES ayarları.....
adsz38ur.jpg

LAYOUT AYARLARI...
adsz40ka.jpg

>>ADIM 9<<

msn space resim eklemek ve msn space album olusturmak, msn space fotoğraf eklemek
1.png

1-Alanınız yoksa oluşturmak için "Alanınızı oluşturuna" varsa "Alanınıza Gidin" e tıklayın.
2.png

2-Alanımızı oluşturduktan sonra adresimizi ve parolamızı girerek space mizi açıyoruz.
3.png

3- Albüm ekleye tıklıyoruz
4.png

5.png

4- Resimlerimizi ekleyeceğimiz bölüm.
5-Gözat'a tıklayarak eklemek istediğimiz resimi bilgisayarımızdan seçiyoruz. Ben örnek olarak bi tane ekliyeceğim.
6.png

6- Karşya yükleye tıklayarak resimlerimiz yüklüyoruz.
7.png

7- Son olarak kaydet ve kapat diyerek işlemimizi sonlandırıyoruz.
8.png

8- İşte eklediğimiz resim.
adsz54vk.jpg

ince ayarlar. resimde yazılanları uygulayınız...
adsz64jg.jpg

MSN SPACE'INIZIN KUCUK OPSIYONLARI...RESIMDE YAZILANLARDAN ISTEDIKLERINIZI SECINIZ..HER $IKKIN ACIKLAMASI YAPILMISTIR...
adsz73hn.jpg

VE SON MSN SPACE'INIZ HAZIR... Kill For You Farkıyla Anlatımımız Burada Son Buldu!!​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri