- Konular
- 328
- Online süresi
- 3m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 780
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yaw kardeşim bigidinya
http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1773068-bilgisayar305n-tum-ozelliklerini-o287renmek.html
Burda sistem özelliklerim var 1 GB- DDR2 Ramla ben giriyorumda o niye giremior ? Arkadaşım vermiş olduğum konudan bilgisayarının özelliklerine bak ve herhangi 1 siteye upload edip resim koyarsan daha ayrıntılı yardım edebilirim
Sorun ekran kartında bence
Ekran kartını güncel olduğundan emin ol ve güncellemeyi dene
Denedikten sonra hala sorun veriyorsa muhtemelen ekran kartı oyunu kaldırmıyor yada ölmüş
Alıcaksan varsa geforce 9500 + kullanmanı tavsiye ederim
Benim bilgisayarımda 2006 model sadice ekran kartıyla takviye yaptım sorunsuz kullanıyorum.Wolfteama girişte 45 saniye filan beklior ama giriyor ve oyunda sorun olmuyor.Markete tıklayınca 5 saniye acılıo vb.Zorlansada kaldırıor benim pc
Kasma vb. problemide yok
İstersen birde GameBooster oyun hızlandırıcı kullan.( Full + Key )
http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1773068-bilgisayar305n-tum-ozelliklerini-o287renmek.htmlBurda sistem özelliklerim var 1 GB- DDR2 Ramla ben giriyorumda o niye giremior ? Arkadaşım vermiş olduğum konudan bilgisayarının özelliklerine bak ve herhangi 1 siteye upload edip resim koyarsan daha ayrıntılı yardım edebilirim
Sorun ekran kartında bence
Ekran kartını güncel olduğundan emin ol ve güncellemeyi dene
Denedikten sonra hala sorun veriyorsa muhtemelen ekran kartı oyunu kaldırmıyor yada ölmüş
Alıcaksan varsa geforce 9500 + kullanmanı tavsiye ederim
Benim bilgisayarımda 2006 model sadice ekran kartıyla takviye yaptım sorunsuz kullanıyorum.Wolfteama girişte 45 saniye filan beklior ama giriyor ve oyunda sorun olmuyor.Markete tıklayınca 5 saniye acılıo vb.Zorlansada kaldırıor benim pc
Kasma vb. problemide yok
İstersen birde GameBooster oyun hızlandırıcı kullan.( Full + Key )
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gameboster rar şifresini sölermisin
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
wolfteama gir kardeş ssonra ayarlara tıkla ekran boyutunu 800 600 yap wolfteamın içinde sonra tekrar ayarlardan kanı kaldır ve artık pc'en kasmaz
işte bu kadar basit
işte bu kadar basit- Katılım
- 2 Eyl 2013
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
SAaol Birader Bende Yapamadım Sonra Olduwolfteama gir kardeş ssonra ayarlara tıkla ekran boyutunu 800 600 yap wolfteamın içinde sonra tekrar ayarlardan kanı kaldır ve artık pc'en kasmazişte bu kadar basit