noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Hack indirmeden önce birdaha düşünün//hacklerden korunma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kapkaç34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar,
Son Zamanlarda Herkezin ''WOLFTEAM'' Hack Paylaşması Biraz Tehlike Saçıyor...
Biliyorsunuz ki Dünyada 10Milyardan Çok Virüs Türü Var Başlıca Olanlar:
Kod:
Keylogger
Trojan
TruvaAtı
Kurtcuk
Korkmanız Gereken En Büyük Virüs Tipleridir Bunlar. Ve Paylaşılan Her 10Hacktan 6 sında Keylogger'a Rastlanıyor... [Çalışan Ama Fake Hacklar. İnternet Forumlarıdaki,Oyunlardaki,MSN,Facebook,Twitter Gibi Portallarda ki ID ve Şifrenizi Çalınmasını Sağlayan Virüs Türüdür Keylogger.]
Virüs Türlerinden Bahsedicem...
Kod:
PC'niz De Keylogger Var mı Yok mu?
Bunu Öğrenmek Çok Kolay. [Professional Bir Keylogger Değilse.]
CTRL+ALT+DELETE Komutunu İzleyerek Görev YÖneticisini Açın. [Windows7 Kullnaıcıları Alttaki Start Paneline [Başlat Çubuğuna] sağ Tıklayıp Görev Yöneticinede Tıklaya Bilirler.]
Ardından service.exe isimli görevi bulun.
Service.exe nin yanında SYSTEM yazmıyorda Admin gibi Bir Kullanıcı Adı Yazıyorsa Hemen Başka Bir PC den Şifrelerinizi Değiştirin.
Eğer service.exe nin yanında SYSTEM Yazıyorsa Önemli Birşey Yok. :)

Şimdi Asıl Konumuza Dönelim...
Kod:
Virüslerden Nasıl Korunacaksınız...
Virüslerden En Yüksek Düzeyde Korunmayı Size
Eset NOD 32 AntiVirüs 5 Sağlar... Bunun Yanında Microsoft Security Essenital Kullanırsanız Bilgisayarınız %99 Oranında Virüslere Karşı Bağışıklık Kazanır...İ
CCleaner İsimli Program İse Sizin Bilgisayarınızda Bulunan Çerezleri,Küçük Kurtcukları Temizler, İnternette Kayıt Altına ALınan Şifrelerinizi Sıfırlayarak Keylogger Tarafından Çalınmasını Engeller Bu Şekilde %100 Tam Koruma Sağlayabilirsiniz... Bu Programları Tek Tek Arayıp Kendinizi Kasmayın Ben Vericem Linki Size...
Yalnız Eset İÇin Key Lazım Ben TNOD kullanıyorum [Bir Tür Keylogger içeren program şimdi diyeceksiniz ki keyloggerdne korunucam pc me keylogger niye atıyım TNod Keylogger'i Eseti Hacklemek İçin KUllanıyor P2P kulanarak Eset Lisansınızı Sürekli Güncelleyerek 2017 ye Kadar Uzatıyor... :) ]İsteyen TNod 1.4 ü interntten İndirebilir. Eseti ve Diğer AntiVirüsleri Kapatıp Yüklemelisiniz... Sonra Açabilirsiniz AntiVirüsleri... WolfTeam ve Diğer Online Oyunlardaki oyun Güvenlği İçin Bu Programları İndirmenizi Tavsiye Ediyorum...
İsteyenlere Link:
VİRÜS TOTAL'e Gerek Yok Sanırım Zaten AntiVirüs Ama Eğer İstenirse Koyarım...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri