kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CoolWind'ten bu kadar sanrm.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leventuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leventuyu

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
64
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

thumb_1218_164542.jpg
[/URL][/IMG]

Bana 1 sene sürecinde dişe diş benimle kavga eden knkalarıma özellikle Alovin (mert) ZaKKuM (ozi) ye teşekkürlerimi sunarım.Belki oyuna devam edebilirim belli değil arada bi zevkine gircem (arkadaşlarla konşmak için.) bana bu sürecte yardımcı olan AreYouBira-blackhuman (tolga) ya ve doritos a ve bir çok kişiye teşekkür ederim :f52: oyunu bırakmamın sebebinin ne sebepten dolayı oldugunu bilmiyorm evet ufak rol oynayanları da unutmayalım diil mi? :) donandırıcıların da Allah belasını versin. onlar yüzünden çogu işim olmadı bazende iyilikleri dokundu tabi soyuldukça daha çok baglandım 100 lwl olmayı Allah hepinize nasip eder inşallah arkadaşlar ama şunu unutmayın lwl değil item ve skiller önemli forumdaki moderatörlere adminlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum sagolsunlar çogu konumu kilitlediler :l03: neyse arkadaşlar gelelim beni sevmeyenlere :) onlara daha çok teşekkür ederim onlarn sayesinde esprim genişledi :)) benden bu kadar mı değil mi bilemicem benden bu kadar arkadaşlar mars sw sine selamlar olsun (bir rebootu hak ediyor.1 lwl lerin başladıgı yerde at yatıp duruyor). umarım söylediğimi marsın Team Leader'i dikkate alır tabii okursa) okuyup rep verenlere teşekkürlerimi şimdiden edeyim çünkü devam ederim belli olmz :D hah bırakma sebebim şimdi aklıma geldi günlerce para kasıp tüm silahlarımı epic suraya feda ettim bu yüzden bırakıyorum beni unutmayın :l04:

Hayatında Başarılar

Hayatında Başarılar :)

Yolun acık olsun

Reel Hayatınızda Başarılar Dilerim , Güzel Dostluklar Olmuş Belliki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri