Arkadaşlar,2011 xmas patchinden sonra yeni hileler çıktı ama (dll. halinde)bunları çalıştıramayanlar var,yada injectorler uygun değil.Overiller'in sitesine bakım yapıldığı için 1,5 hafta gibi bir süreyle (sanırım) yeni overkiller sürümü çıkamıyacak,zyan menü hack ise ne zaman çıkacağı belli değil.
Herhalde bu patch hacksiz geçecek
Okuduğunuz için Teşekkürler...
Herhalde bu patch hacksiz geçecek
Okuduğunuz için Teşekkürler...
arkdş bnde var hack bi kaç konu açmaya çalıstım ama virüstotal koyamıorum die hep kilitlenior bıraktım bnde bu hack koyma işini Reklam Yasak/qweqweee18 buradan indir istersen
güvenmesi sana kalmış konu fln yapacksn yap içinde aimbot shot tough wall vs. vs. var inanmassan oyunda gösteririm 
güvenmesi sana kalmış konu fln yapacksn yap içinde aimbot shot tough wall vs. vs. var inanmassan oyunda gösteririm 
Moderatör tarafında düzenlendi:
erentncblk hilenin nasil yapıldigini anlatırmısın virus önemli degil sen anlat..............
arkdş bnde var hack bi kaç konu açmaya çalıstım ama virüstotal koyamıorum die hep kilitlenior bıraktım bnde bu hack koyma işiniLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buradan indir istersengüvenmesi sana kalmış konu fln yapacksn yap içinde aimbot shot tough wall vs. vs. var inanmassan oyunda gösteririm
![]()
niye koyamıyorsun tabi virüsler ortaya çıkacak ben indirdim daha indirme işlemi bitmeden kaspersky engelledi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)