Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim pvp serverimde event die görev var tıkladığında otomatikemn kendiliğinden event oluyor ben o görevi nasıl kaldırıcam ?
Bide Özel Işınlayıcı Npc sini İstediğim Zaman Kaldırıp İstediğim Zaman Nasıl geri Getiricem ? Lütfen Acil Yardım Edermisiniz ?
event görevini kaldırmak için serverin ftp sine bağlanman gerekli (filezilla)
serverine göre değişir
hamachi kurduysan ftp yolu
/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
burda olur
odizin içindekileri masa üstüne indir ve notepad++ programı ile aç
biraz uzun sürer ama emeğine deyer tüm npc konuşmaları görevler vs vs ordaki dosyaların içinde olduğunu göreceksin
istedğin yeri kendine göre düzel sonra ftp ye tekrar at reboot at sonra tamamdır
npc kaldırma işini diyorsan
gene işin filezilada
şimdi 3 kralllık olduğu için 3 ayrı yere gireceğiz
kırmızı bayrak 1. bölge /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_a1
mavi bayrak 1. bölge /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_c1
sarı bayrak 1. bölge /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_b1
buradaki klasörlerde npc.txt dosyasını bulacaksın
özel ışınlayıcının kodu serverinde ne ise onu bulup o satırı silerek
sabitten kaldırmış olursun ve [GM] hesabından /m (npc kodu) ile isteğine göre cağırabilirsin