farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yardım ederseniz sevinirim (sorun).

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

öncelikle merhabalar bir sorun yüzünden Bilgisayara 2 gündür giremiyorum

Bilgisayar açılırken sol üstte küçük beyaz bir çizgi çıkıyor yanıp sönüyor. saatlerce beklesemde gitmiyor en son bilgisayarı aniden kapatmıştım bundan olduğunu sanıyorum

böyle bir yazı çıkıyor bu yazı 30 saniye sonra gidiyor ve yanıp sönen bir çizgi çıkıyor bu çizgi gitmiyor .

Yazıda yazanlar:Windows başlamadı. Bunun nedeni en son yaptığınız yazılım ve donanım değişikliği olabilir.

Bilgisayarınız yanıt vermiyorsa, beklenmedik bir şekilde yeniden başladıysa veya dosya ve klasörlerinizi korumak için otomatik olarak kapandıysa, en son çalışan doğru ayarlara geri dönmek için En son iyi Yapılandırma'yı seçin.

Önceki başlatma girişimi güç kaybı veya güç veya sıfırlama düğmesine basılı olmasından veya kesin bilmediğiniz bir sebebten ise windows'u

Güvenli Mod
Ağ desteği ile Güvenli Mod
En son iyi yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız)

Windows Olağan şekilde Başlasın.

Bu modlara tıklasamda yine aynı hatayı alıyorum Çözümü söylerseniz sevinirim .

Sistem geri yükleme işlemi belki işine yarayabilir.Belliki yüklediğin bir program yüzünden bu duruma gelmiş.

Güvenli modda açıp Advanced SystemCare 4 programı ile derin tarama da yaptırabilirsin.

Düzelmesse dosyalarını yedekleyip temiz bir format çek derim:)

bilgisayar açılmıyor . Açılsa bunların hepsini yapacağım güvenli moda tıkladığımdada aynı şey oluyor şu an arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum .

Format cd sini arıyorum bulunca deneyeceğim eğer format atmazsa ne yapmalıyım ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri