Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Kralonly Server Files Uyumlu Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BiGGeRFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun beni kurtardın dostum çok teşekür ediyorum

Ben Teşekkür Ederim

merhaba arkadasım log hatasını çözdüm bu seferde kanallar kapalı görünüyor çözümü nasıl olabilir.

Mutlu Oldum :)

arkadaşım kralonlnin serverlerindeki tüm hataların çözümleri için şu konuya git otomatik atma flan hepsinin çözümü var http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-kurmakta-sorun-yasayan-arkadaslar-iceri.html

Başarılar

Dostum senin senin o verdiğin linkteki benim problemimi çözemedi ve bu problemi çözebilen yok
problem: oyun acık oldugu halde kanallar kapalı görünüyor ayrıca giriş yapamıyorum sunucu kapalı olabilir diyor neden olabilir sizce bunu bulmaya çalışmak lazım packlerde bir hatamı var sabit ip server bu .

Dostum senin senin o verdiğin linkteki benim problemimi çözemedi ve bu problemi çözebilen yok
problem: oyun acık oldugu halde kanallar kapalı görünüyor ayrıca giriş yapamıyorum sunucu kapalı olabilir diyor neden olabilir sizce bunu bulmaya çalışmak lazım packlerde bir hatamı var sabit ip server bu .

kardeşim packteki roota 192li IPni yazacaksın.no ip adresini deil.başkaları senin no ip adresinle gircekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri